Happy momlife

img_2081
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit was het makkelijkste kinderfeestje ooit!

Gisteren mocht Aron zijn kinderfeestje vieren, want zaterdag word hij 9 jaar! Hij roept al een aantal jaren dat hij een bepaald iemand op zijn feestje wil hebben, maar iedere keer wilde ik het zelf doen. Dit jaar besloten wij in JUNI deze beste meneer te boeken en gisteren was het eindelijk zover en mocht hij eindelijk het feestje geven waar hij al zolang naar uit keek. En ik? Ik kon voor het eerst toekijken bij een kinderfeestje en ik vond het HEERLIJK.

Wij hadden Jos Tipker geboekt een entertainer die je vast wel eens tegen bent gekomen als je uit de zelfde regio komt als wij. Jos is zeer talentvol en weet ook kinderen op een leuke manier te grijpen. Wij hadden 10 kinderen in huis en ik moet eerlijk zeggen dat ik toch wel een beetje vrees had. Ik was bang dat de kinderen mega druk zouden worden en dat ons huis dan te klein zou zijn. Maar dat was absoluut niet het geval!

Jos is een echte entertainer al vanaf binnenkomst is het gezellig! De kinderen hebben ook van alles gedaan. Ze hebben zelf een ballonhondje gemaakt, ze hebben gedanst, ze zijn bezig geweest met bordjes draaien en er gebeurde nog heel veel meer in onze woonkamer tijdens het kinderfeestje. De kinderen zijn het hele feestje bezig geweest en waren allemaal geboeid en enthousiast.

En ik? Het enige dat ik hoefde te doen was er voor zorgen dat de kinderen voorafgaand en tussendoor een beetje drinken kregen. Dat de snoepjes en lekkers die ik had gekocht genuttigd werden en dat er aan het einde en pizza voor ze klaar stond. Ik kan niet anders zeggen dat dit het meest relaxte kinderfeestje ooit was! Alle kinderen waren weer mega enthousiast (net als voorgaande jaren) en dat komt vooral door Jos zijn enthousiasme. Als je nog een leuk feest idee zoekt dan kan ik je echt aanrader om Jos in te huren! kun je zelf ook een keer genieten van het kinderfeestje.

Dankjewel Jos Tipker voor dit geweldige feestje! 

Facebook Comments

Share this post