Happy momlife

verlanglijstje 2 jaar
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit stond er op Fleur haar verlanglijstje 2 jaar

Vorige week was Fleur jarig en natuurlijk had ze een verlanglijstje. Ik vond het in het begin erg lastig om een lijstje te maken. Maar uiteindelijk bedacht ik iets waar ze nog heel lang voor door kan sparen en waar ze nu al samen met haar zus mee kan spelen. Dit is haar verlanglijstje 2 jaar.

Sylvanian Families 

Ik besloot voor Fleur te kiezen voor Sylvanian Families, omdat je er onwijs veel mee kunt doen en er cadeautjes zijn in verschillende prijsklassen. Officieel is het vanaf drie jaar, maar wij hebben de kleine prulletjes weggelaten waardoor ze er nu al heel leuk mee kan spelen. Wij kochten voor Fleur het startershuis, maar er stonden nog meer op haar verlanglijstje:

Een heleboel van het lijstje heeft ze gekregen, maar er is nog zoveel meer! Voor de feestdagen hoef ik niet lang te denken gelukkig. Ook Sofie speelt er graag mee dus wij hebben iets gevonden wat ze beide kunnen krijgen. Sintermama heeft het makkelijk dit jaar.

Happy Horse 

Fleur is heel erg blij met haar happy horse Richie knuffel. Ze heeft de witte variant maar ik vind stiekem de gele variant veel mooier. Ze wil toch liever de witte, dus de gele staat mooi op het einde van haar bed. Wie weet bedenkt ze zich ooit nog.

Little Dutch 

Vorig jaar op haar eerste verjaardag kreeg Fleur een heleboel Little dutch speelgoed. Ik vind het zelf mooi speelgoed en de kleurtjes zijn ook vriendelijk. Minder een aanslag op je styling zeg maar haha! Ook dit jaar had ik weer een aantal items op haar verlanglijstje staan:

En voor de rest verlanglijstje 2 jaar

Verder had ik er ook kleding op staan (wat ze ook heeft gekregen) en vroeg ik om een Feetje pyjama in het geel. Die heeft ze helaas niet gekregen haha! Maar die leg ik onder de kerstboom, want dan krijgen de kinderen altijd een mooie nieuwe pyjama. Nog genoeg op het lijstje om te geven voor de feestdagen in ieder geval.

Deze blogpost verlanglijstje 2 jaar bevat affiliatie links. Wanneer jij iets koopt via bovenstaande links krijg ik hier een % van.
Facebook Comments

Share this post