Happy momlife

img_1480
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit staat er op mijn kerst verlanglijstje

Met kerst doen wij niet echt cadeautjes voor de kinderen maar dan geven wij altijd cadeautjes aan elkaar. Daarnaast ben ik ook nog eens jarig in deze leuke maand waardoor ik een lang verlanglijst kan en mag maken haha!

Just Dance Bovenaan mijn verlanglijstje staat het spel Just Dance 2020 voor de Nintendo Switch. Ik heb vorig jaar de 2019 variant gekregen en dit is denk ik wel mijn favoriete spel om te doen (met) de kinderen. Hij is o.a. te koop bij bol.com 

Donnay hay kerst – Ik  ben dol op de kookboeken van Donna Hay. Er staan zoveel lekkere recepten in. Het nieuwe boek wil ik dan ook heel graag hebben. Hij is ook goedkoper dan de meeste Donna Hay boeken. Hij kost namelijk €24,95 bij bol.com

Fondue set – Ik wil heeeeel graag kaasfondue eten, ik heb dit nog nooit gehad maar lovee alle kaas! Dus dit wil ik voor mijn verjaardag of voor de kerst haha! Ik zag deze bij bol.com en die vind ik leuk!

Blond Amsterdam – Standaard op mijn lijst is iets van blond Amsterdam. Mijn servies in huis is van Blond Amsterdam en ik weet altijd wel een nieuwe uitbreiding te bedenken.

Kambukka waterfles – Ik ben dopper moe en wil wel een keer een andere. De kinderen hebben drinkflessen van kambuka en deze bevallen erg goed! Ik vind deze met paradise flowers erg mooi!

Kambukka thermos beker – En deze bijpassende thermosbekken zou ik ook wel graag willen. Dan blijft mijn thee en/of koffie langer warm!

Föhnborstel – De kapper gebruikte deze laatst bij mij en ik vond het veel leuker lijken. Ik denk dat ik dit misschien nog wel het allerliefste zou willen krijgen. Iemand nog tips voor een goede Föhnborstel?

Soxs – Ik heb onlangs een paar  soxs gekregen en ze zijn echt groot favoriet! Ik trek ze aan zodra ik in huis ben en gaan uit voor ik naar bed ga. Ik vind dit dus zo’n goede cadeautip! Maar omdat die van mij regelmatig even gewassen moeten worden en ze aan de lucht moeten drogen kan ik nog wel een paar gebruiken. Ze hebben nu ook een speciaal paar voor de kerst.

Wat heb jij op je verlanglijstje staan? En doen jullie ook aan cadeaus onder de boom? 

Facebook Comments

Share this post