Happy momlife

Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit staat er op het verlanglijstje van mijn bijna 6 jarige

Nog iets minder dan een maand en dan mag mijn jongste alweer 6 kaarsjes uitblazen. 6 jaren geleden alweer dat ze geboren werd, hoe cliché ook maar wat vliegt de tijd! Het is alweer tijd om haar verjaardag te gaan plannen. Het thema is gekozen (Barbie, natuurlijk). Hier gaan wij weer helemaal in uitpakken natuurlijk. Maar er mag ook een verlanglijstje zijn. Voorgaande jaren heeft Fleur heel veel Sylvanians gekregen voor haar verjaardag, daar speelt ze nog steeds veel mee, maar ze heeft geen uitbreidingen meer nodig vind ik. Zelf vond ze het ook een goed idee om eens andere dingen te vragen.

Bij ons in het dorp kun je bij de plaatselijk speelgoedwinkel een mand vullen met leuke cadeaus en daar zocht de onderstaande items uit. Wil jij ook cadeaus voor een meisje van 6 jaar kopen? Dan heb je misschien wat aan deze tips!

Lego Gaby’s Dollhouse

Sinds kort verkoop LEGO setjes van Gaby’s Dollhouse. Superleuk! Fleur heeft dit op haar verlanglijstje gezet, omdat ze dol is op deze tekenfilm. Ze hebben verschillende sets beginnend met het huis van Gaby, die wil ze absoluut hebben en nu weet ik uit betrouwbare bronnen dat ze deze ook daadwerkelijk krijgt.

Sowieso alles van Gaby’s Dolhouse

Het blijft niet bij alleen de LEGO, op haar verlanglijstje heeft ze nog meer speelgoed van Gaby’s Dollhouse. Je hebt allerlei speelsetjes, maar ook leuke accessoires voor mee naar school bijvoorbeeld.

Een nieuwe step

Fleur is het derde kind en krijgt gewoon vaak de spullen waar haar broer en zus niet meer mee spelen. Nu vroeg ze onlangs aan vrienden van ons een nieuwe step. Want dat wilde ze graag, haar eigen, nieuwe step. Eentje met lichtjes en drie wielen had haar voorkeur. Verder was ze niet veel eisend.

Alles van barbie

Mijn meiden spelen echt graag met Barbie’s. Ze hebben al een heleboel verschillende Barbie’s, maar iedere keer als wij weer bij de speelgoed winkel zijn bedenken ze wel iets nieuws van Barbie wat ze graag zouden willen krijgen. Een nieuw huis bijvoorbeeld en de nieuwste poppen van Barbie staan standaard op hun lijstje.

Stabilo stiften

Het is iets magisch deze stiften. Oké ze kleuren dan ook wel heel fijn. Mijn meiden zetten ze ieder jaar weer op hun verlanglijstje. Ik snap het wel, want ze zijn beide het liefst de hele dag aan het kleuren. Deze stiften zijn prijzig, maar wel echt een aanrader om te kopen als je kwaliteitsstiften wilt hebben.

Spelletjes

Wij doen bij ons in huis heel veel spelletjes. Kleine spelletjes zoals keer op keer en Beverbende bijvoorbeeld. Maar ook grotere spelletjes zoals Ticket to Ride, monopoly of wat dacht je van Stef Stuntpiloot?

Polly Pocket

Polly pocket is ook zoiets waar ze graag mee spelen. Daarnaast vind ik het ook ideaal om mee te nemen als wij lang onderweg zijn bijvoorbeeld of als wij uit eten gaan. Het zijn kleine en compacte speelsets waar ze hun fantasie lekker in kwijt kunnen.

Topmodel

Dit vind ik zulke fijne cadeaus. Het is te koop in allerlei verschillende prijzen waardoor het altijd leuk is om te geven. Naast leuke kleur en teken spullen hebben ze ook leuke accessoires en andere prul wat meisjes tussen de 6 en 12 volgens mij hartstikke leuk vinden.

Zoek je nog meer cadeau tips voor een man of vrouw? Onder een bepaald bedrag? Kijk dan eens op kado-kopen.nl.

Facebook Comments

Share this post