Happy momlife

westerbergen 25
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit speelgoed gaat mee naar de camping

Op vakantie gaan, daar horen wat voorbereidingen bij. Eén van de dingen waar wij altijd goed over na denken is of er genoeg vermaak is voor de kinderen. Er gaat altijd genoeg mee voor buiten spelen, maar ook zeker voor binnen spelen.

Zandbakspeelgoed

Wij gaan op vakantie dichtbij het strand, maar op op deze meeste campings zijn ook zandbakken te vinden. Daarom gaat er altijd genoeg zandbak speelgoed mee. Schepjes, emmers, vormpjes alles wat bij een zandbak hoort gaat mee.

Fietsen

Ook gaan er een deel van onze fietsen mee. Aron zijn fiets gaat mee, en die van ons. Aron kan dan ook over de camping fietsen, maar voornamelijk om samen lekkere stukken te fietsen. Op vakantie doen wij dit altijd veel meer, moeten we thuis ook doen! Voor Fleur gaat er een loopfiets mee, omdat ze hier zo lekker mee kan spelen.

Steps

De kinderen zijn dol op hun stepjes, deze moeten dan ook zeker mee voor de kinderen. Ze kunnen daar zo lekker op spelen en ze zijn gewoon handig als je een stukje verder moet lopen om ergens te komen.

klein zwembadje

Voor warme dagen heb ik altijd een klein zwembadje tussen de spullen liggen. Deze kost iets van 3 euro ofzo bij de action en is ideaal voor op de camping. Ze kunnen er een beetje mee afkoelen en hij neemt niet te veel ruimte in.

Pop 

Voor de meisjes gaan er ook wat poppen mee. Ze spelen hier graag binnen en buiten mee en als het regent kunnen ze zich hier ook lekker mee vermaken.

Leger poppetjes 

Voor Aron gaan de leger poppetjes mee. Dit vind hij leuk om te doen en ik vind het minder erg als er een leger poppetje kwijt raakt. Lego vind ik toch vaak zonde. Maar ik ben nog met een DIY bezig waarbij ik een handig koffertje maak voor hem om toch wat LEGO mee te nemen.

Tennis set

Aron zit op tennis en nu is het zomerstop. Wij willen zijn tennis wel blijven ontwikkelen en daarom gaan de tennis rackets wel mee op vakantie. Ook gaat er een beachball set mee. Niet alleen voor Aron maar ook voor ons om ’s avonds te doen als de kinderen slapen.

Jeu de boules 

Nog een leuke activiteit om op de camping te doen is Jeu de boules. Leuk om samen met de kinderen te doen, goed voor hand oog coördinatie. Maar ook leuk om samen te doen ’s avonds als de kinderen slapen of overdag als de kinderen spelen. 

(voet)bal 

Wat zeker niet mag ontbreken is een bal. Je kunt hier zoveel spelletjes mee doen. lekker een potje voetballen, overgooien of flessen voetbal als het warm weer is.

(reis) spelletjes

Leuke reis spelletjes kunnen ook niet ontbreken. Mens erger je niet, kwartet, domino en al dat soort kids proof spelletjes gaan mee. Maar ook spelletjes voor papa en mama natuurlijk.

Er gaan natuurlijk ook nog een heleboel knutsel en teken spullen mee voor slecht weer momenten. Hopelijk vallen ze mee tijdens onze vakantie. 

Facebook Comments

Share this post