Happy momlife

shutterstock_1159684255
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit kun je doen op tweede kerstdag in Groningen

Tweede kerstdag is vaak ook wel de dag waarop mensen vaak niks te doen hebben. Wij hebben onze kerstdagen altijd wel redelijk vol gepland staan en op de momenten dat wij niks hebben vind ik het heerlijk om te wandelen. In de provincie zijn er genoeg plekken waar je dit leuk kunt doen. Maar wil je toch iets anders doen? Dan heb je misschien wat aan deze tips. 

Kerstplaza – De grootste overdekte kermis. Je betaalt één prijs en je kunt daarna de hele dag genieten van leuke attracties.

DinoWinterWereld 2018 – Dino park in Wedde is ook geopend op tweede kerstdag. Inclusief eten en een toffe schaatsbaan.

Naar de bioscoop – Er draaien veel leuke films in de bioscoop, dus als je nog iets wilt doen vind ik dit zeker een aanrader. Wel een tip om even online te reserveren ik verwacht namelijk dat het best druk is.

Schaatsen op de grote markt – Hoe gezellig is dat? Lekker schaatsen en daarna opwarmen met warme chocolademelk en poffertjes. Mm!

Winkelen – In Groningen zelf zijn er een heleboel winkels open waar je op tweede kerstdag lekker kunt gaan shoppen. Een bijkomend voordeel is ook dat vaak de sale begint op tweede kerstdag.

Kerstverhalen estafette – In Enzinge museum wierdenland zal een kerstverhalen estafette gehouden worden op tweede kerstdag.

WildNights – Oke niet helemaal in Groningen, maar wel dichtbij. Wildlands is namelijk ’s avonds geopend met WildNights. Hoe leuk is dat?

Zwembad Tropiqua – In Veendam hebben wij een super tof zwembad en hij is net helemaal verbouwd, super tof om eens een kijkje te nemen. Je kunt hier op tweede kerstdag ook terecht.

Maar je kunt natuurlijk ook een heleboel leuke dingen thuis doen

Lekker koekjes bakken bijvoorbeeld of films kijken. Of haal alle spelletjes eens uit de kast en organiseer een leuke spelletjes marathon. Maar het aller belangrijkste om te doen is relaxen! Het is zo leuk, maar ook zo druk. Dus Geniet!

Facebook Comments

Share this post