Happy momlife

hema kratje
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit kun je doen met de (HEMA) kratjes!

Heb je de HYPE al gespot met de gekleurde HEMA kratjes? Ook ik heb ze in huis op diverse plekken in gebruik. Naast de populaire HEMA kratjes heb je ook nog kratjes van het merk Ay-Kasa. Ze staan super gezellig en zijn ook nog een mega praktisch! Ik vertel je waarvoor ik ze gebruik en waarvoor je ze nog meer kunt gebruiken. 

  • Speelgoed opbergen; Heel handig om wat speelgoed in op te bergen die je kinderen bijvoorbeeld van boven hebben meegenomen. Of juist speelgoed van beneden wat ze mee willen nemen naar boven.
  • Knutselspullen; Wij hebben een kast met knutselspullen die niet in de woonkamer staat. De kinderen pakken een kratje en doen hier de benodigde knutsel spullen in. Deze nemen ze mee naar de eetkamer tafel en hier gaan ze lekker zitten knutselen.

  • Tijdschriften en boeken; Ook zijn de kratjes handig voor een paar boeken en tijdschriften. Ik heb het meeste van dit soort spullen boven liggen. Alleen wat gelezen wordt op dat moment ligt beneden.
  • Groentemand; Ik heb een geel HEMA kratje in de keuken staan met alle groente en fruit erin. Het staat onwijs gezellig!
  • Ondergoed mand; Heel handig! Wij hebben altijd mandjes voor ondergoed en nu ze groter worden is het allemaal wat krapper. Deze mandjes zijn hier ideaal voor!

  • Voor de sjaals etc; Ik heb er nu een rieten mand staan, maar die vind ik een beetje saai. Ik wil hem dus gaan vervangen voor een kratje van de HEMA. Het staat ook gezelliger in de hal
  • Ter decoratie; Ik zag op instagram account voorbij komen waar ze de kratjes in de vensterbank hebben staan met wat plantjes super leuk!
  • De Ay-Kasa kratjes kun je ook gebruiken in het Ikea Duktig keukentje er passen er namelijk 4 stuks in
  • Of als broodbeleg kratje in de kast. Scheelt je met tafeldekken een paar keer heen en weer lopen en het staat ook nog eens gezellig.
  • Als kraammand; één van mijn vriendinnen is afgelopen week bevallen en daar moet natuurlijk een leuk kraamcadeautje voor bedacht worden. Inmiddels heb ik een aantal leuke items verzameld (Ik zeg nog even niet wat er allemaal in zit, dit deel ik later) en dit heb ik allemaal in een kratje gedaan van HEMA.

Heb jij de kratjes al in huis? 

Facebook Comments

Share this post