Happy momlife

img_1709
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit kreeg Fleur voor haar eerste verjaardag

Vorige week woensdag vierden wij de aller eerste verjaardag van Fleur. Naast dat het onwijs gezellig was bracht iedereen ook een cadeautje mee. Ik had zelf een lijstje gemaakt (ik gebruik altijd lijstje.nl) en hier konden mensen op afvinken wat ze hadden uitgekozen. Ik werk hier al mee sinds dat Aron 1 jaar is geworden geloof ik en het is echt handig. Dit is overigens geen spon, al zou je dat wel denken:P nee het is pure enthousiasme. 

Het eerste cadeautje is een speelgoedzak dat Fleur kreeg van yoursuprise, super lief! Ik bewaar hier nu ook haar nieuwe speelgoed in dus ook nog eens super handig.

 

Van ons kreeg Fleur de little dutch activiteiten kubus. Hij is echt heel leuk, je hebt een aantal kralen bogen, een vormen stoof en nog wat leuke activiteiten aan de zijkanten. Fleur ging er direct mee spelen, zo leuk!

Deze skippy “bal” stond ook op haar verlanglijstje. Zo tof in de vorm van een eenhoorn! Ze is nu nog iets te klein, maar binnenkort ga ik hem oppompen en dan kan ze hem gebruiken als skippybal.

Dit popje is zo lief hé! Hij is van Lilliputiens een merk waar ik in het verleden wel eens mee heb samengewerkt. Ze hebben allerlei stoffen speelgoed waaronder dit popje. Het is zo schattig, hij is klein en er zit een belletje in. Het poppetjes heeft een jasje dat je kunt omkeren en een dekentje en reiswiegje. Erg leuke pop om mee te beginnen.

Ook kreeg ze deze zachte Bonnika pop die sinds ze hem heeft mee naar bed moet haha! Het is een pop van badstof die ook in de wasmachine kan. Ideaal voor een knuffel bijter, zoals Fleur is haha!

De Grimms regenboog (medium) kreeg ze ook. Ik koos voor de pastel kleurtjes en ik vind ze zo leuk! Ik zie nu voornamelijk Aron en Sofie er mee spelen, maar ook Fleur zal er vanzelf mee spelen.

Deze drinkbeker van Minimonkey kreeg Fleur van ons. Aron en Sofie hebben ook zo’n soort drinkbeker en Fleur pakte iedere keer die van haar grote broer en zus. Nu heeft ze haar eigen.

Dit is Beat Belle en ze is zo leuk en maakt zoveel lawaai haha! Maar ze is zo leuk, het is een soort van radiootje voor kinderen en echt hij is zo leuk! Ik denk dat ik hem vanaf nu als kraamcadeau ga geven :p Fleur staat er heel leuk mee te dansen.

Nog meer Little Dutch! Ik vind de kleurtjes zo onwijs leuk. Dit is een blokkentoren en vormenstoof in één en ook een groot succes bij Fleur. Ze bouwt er nog niet echt mee, maar stopt er wel van alles in.

Ook kreeg ze een emmer met blokjes van little dutch. Weer iets waar ik heel blij mee ben. Onze kinderen zijn van de duplo en houten blokken en kunnen hier allemaal heel goed hun creativiteit in kwijt.

Nog een item van Little Dutch is het treintje. Eigenlijk is ie voor oudere kinderen, maar ik vond dat ie al wel kan. En dat blijkt ook, want Fleur kopieert enorm en doet het rijden met een treintje al na. Zo leuk!

Duplo is ook altijd een succes bij onze kinderen. En Fleur zoekt altijd de diertjes uit de bak, dus dit setje is ook erg leuk en welkom.

Ik had ook aan veel mensen kleding gevraagd en ze heeft onwijs veel leuke setjes gekregen. Ik heb op de rompers na de gehele wintercollectie binnen. Dit jurkje bijvoorbeeld van de HEMA ze kreeg hem in drie printjes.

En als laatste kreeg ze ook deze blokjes nog. Er kan weer lekker veel gebouwd worden en hoe leuk zijn de Jip en Janneke printjes!

Ze heeft echt leuke cadeautjes gekregen. Dankjewel iedereen!

Facebook Comments

Share this post