Happy momlife

img_7935
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit kon ik vroeger uren doen en jij kunt ze kopen!

Iedereen heeft wel hobby’s toch? Vroeger was ik bijvoorbeeld veel aan het dansen en zingen (ja echt ik kon vroeger nog best leuk zingen) Maar ik heb nog meer hobby’s die ik vroeger veel deed. Zo kon ik uren armbandjes maken. Waarom? Omdat ik het mega ontspannend vind om een kraaltje op een elastiekje of ijzerdraadje te rijgen.

Ik maakte ze echt in alle soorten en maten en heb ook meerdere workshops gedaan met diverse technieken. Maar op dit moment vind ik het rijgen van een armbandje genoeg voldoening geven. Helemaal nu de kinderen thuis zijn en het bloggen daardoor niet lukt is het heerlijk om op een andere manier te kunnen ontspannen.

Mijn bakken met kralen heb ik gelukkig nooit weg gedaan, deze staan nog bij mijn ouders in huis. Gisteren heb ik ze gevraagd of ik de kralen mag ophalen, zodat ik de komende tijd iets te doen heb. Inmiddels verkoop ik ook regelmatig armbandjes en dat loopt lekker door.

En daarom schrijf ik deze blog. Want ik wil jullie ook de mogelijkheid geven om armbandjes te bestellen. Ik heb daarvoor een contact formulier aangemaakt en zal ook regelmatig nieuwe foto’s toevoegen aan deze blog met inspiratie + op mijn instagram @beadsfromjoyce. Help Joyce de zomer door haha.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Voorbeelden: 

Facebook Comments

Share this post