Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit dacht ik tijdens het scrollen op facebook

Ken je dat? Dat je hersenloos ligt/zit/hangt te scrollen door je facebook-tijdlijn. Ik besloot bij te houden wat mijn gedachtes waren en hoop stiekem dat ik niet de enige ben die dit denkt tijdens het scrollen. Komt ie..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

∴ Gadver! Waarom is adverteren met schimmel nagels niet verboden? Echt er worden zoveel ranzige dingen gedeeld op facebook. Alleen daarom zou ik mijn account al moeten verwijderen. Maar ik haal veel bezoekers vanuit facebook dus dit is niet mijn moment om mijn account te verwijderen. 
∴ Zucht alweer André en Bridget… En op dit moment is het Zucht alweer André….  Hier hoef ik niks over te vertellen. 
∴ Ha dat is een leuk jurkje! Dit is echt dagelijks… 
∴ Oh en deze schoenen…. En dit ook..
∴ Zal deze Flared broek wel lang genoeg zijn? Dit is echt een probleem bij mij. Ik ben 1.75 en heb lange benen waardoor ik flared broeken vaak boven mijn enkels heb. En dat terwijl ik ze zo lekker vind zitten. 
∴ Leuk feestje ik heb zin om te dansen, wie gaat er mee? (klikt op geïnteresseerd)
∴ Ik moet naar de action… als reactie op 1 van de 100 action groepen waar ik in zit. Gelukkig kan ik mezelf altijd goed in houden en koop ik niks. Ik ben natuurlijk gestopt met het onzin kopen bij de action, maar toch zie ik vaak genoeg leuk dingen.
Jeetje.. wat worden haar kinderen groot!
∴ Iedereen is zwanger.. haha
∴ Waarom heb ik nog Facebook? Ik doe er niet zoveel meer mee behalve voor mijn blog. Verder scrol ik alleen maar hersenloos door mijn feed heen en stoor ik mij aan alles en iedereen.
∴ Mm lekker recept! Zoiets wil ik ook proberen
∴ Wat een tijdsverspilling..

Herken jij deze gedachtes?

Facebook Comments

Share this post