Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Disney Plus Top of flop?

Je hebt een heleboel streaming diensten. Denk aan Netflix, Videoland, Amazone Prime, With love aan ga zo maar door. Sinds november heb je ook Disney Plus en wij hebben dit vanaf het eerste moment. Ik ga je vertellen of ik het de moeite waard vind. Disney Plus bestaat sinds november, in de eerste periode was het gratis, maar nu betaal je €6,99 per maand of €69,99voor een heel jaar.

Ik ben groot fan van Disney films, niet alleen de welbekende zoals Frozen, maar ook de Disney films met waargebeurde verhalen. En hiervan staan er een heleboel op Disney Plus. Er staan veel films, series en korte films van Disney op. Disney plus kun je goed vergelijken met Videoland en Netflix. Er is een mogelijkheid om de films en series te downloaden, zodat je ze bijvoorbeeld onderweg kunt bekijken. Daarnaast kun je ze natuurlijk gewoon direct op je device kijken of streamen via bijvoorbeeld chromecast. Je kunt met Disney Plus op 4 verschillende apparaten tegelijk kijken.

De app is bij heel veel devices te verkijgen. Denk aan Apple Tv, de app op je Apple product of Android. Op de website van Disney Plus kun je hier meer over vinden. Wij hebben de app op de tablets hier in huis staan en ik heb hem op mijn telefoon staan. Je kunt de app gratis downloaden en dan maak je een account aan. Je kunt betalen met Ideal (automatisch incasso), creditcard of PayPal. Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen, je zit dus geen jaren er aan vast.

Het aanbod:

Het aanbod is groot en nadat de gratis periode van Disney Plus voorbij was kwam er nog meer bij. Je kunt alle Disney films en series er op vinden, de Pixar films, Marvel, Star Wars en National Geographic. De keuze is reuze! Hier in huis zijn ze dol op Disney en Pixar.

Onder Disney kun je een heleboel bekende films vinden. Denk Aan Frozen, Vaiana, Rapunzel Dumbo, Aladin (de nieuwe) Pinokio echt van alles! Ook kun je de Mickey Mouse serie bekijken, Phineas en Ferb (wat dooeee je?) Zack en Cody en bijvoorbeeld Hannah Montana. Elke keer als ik door de app ga ontdek ik weer nieuwe!

Voor ons volwassene is er ook genoeg disney te zien. Denk aan Beauty an d the Beast, Maleficent, Pirates of the Caribbean, Cinderalle en nog veel meer leuke films!

En dan heb je Pixar ik denk dat de meeste kinderen kunnen genieten van films zoals, Cars,  Finding Nemo & Dory, maar ook Toy Story 4 (die er net op staat) bijvoorbeeld. Wij kijken voornamelijk de Disney Pixar films. Heerlijk op een zaterdagavond of zondagmiddag.

Marvel vind ik echt iets voor grote mensen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nog nooit een Marvel film heb gezien. Misschien binnenkort maar eens proberen. Van Marvel staat ook al het denkbare er op. Denk aan Iron Man, Captain American, X-Men en Fantastic 4.

Ben je een Star Wars fan? Dan kun je hier ook veel kijkplezier van hebben. Ik zelf hou er niet zo van, maar ik weet velen wel.

En dan heb je nog National Geographic hier kun je natuurlijk allemaal programma’s over de natuur bekijken. Ik vind dat mega zen om aan te zetten.

Disney plus is voor ons een echte aanwinst op wat wij allemaal kijken. Vooral de kinderen vinden dit erg leuk om iets op uit te zoeken. Disney Plus kun je makkelijk opzetten bij je profiel instellingen.

Heb jij Disney Plus? Wat vind jij er van? 

Facebook Comments

Share this post