Happy momlife

img_3247
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Disney on Ice – Onvergetelijke avonturen

Afgelopen vrijdag had Aron een extra leuke verjaardag! Hij mocht namelijk, met ons en Sofie een bezoekje brengen aan Disney on ice. Voor hem de vierde keer dat hij heen ging en voor Sofie de eerste keer. Ik was heel erg benieuwd wat Sofie ervan ging vinden. Naast dat wij de show bezochten was er na de show voor ons ook een Meet & Greet met Sofie haar helden; Mickey & Minnie. 

Bij binnenkomst ben je direct in een Disney On Ice sfeer. Er staan allemaal kraampjes waar je Disney items kunt kopen en er hangt een gezellige sfeer. De producten die je kunt kopen zijn wel wat prijzig, maar het ziet er allemaal heel erg mooi De tribunes zijn overzichtelijk op gezet, je kunt goed zien waar je heen moet en er is voldoende personeel aanwezig die je kunnen helpen bij het vinden van je plekje.

ONVERGETELIJKE AVONTUREN MET DISNEY ON ICE

De 90ste verjaardag van Mickey Mouse werd groots gevierd. De show begon met het dansen van de Mickey Dans en daarna kon de show beginnen. Mickey en Minnie namen ons mee op avontuur, want ze waren op zoek naar een schat. Samen met hun vrienden Goofy en Donald vinden ze een schatkist en daar zitten allemaal hints in. O.a. Een lamp, een schelp en een koekenpan, weet jij welke Disney Sprookjes hier bij horen? Daarnaast zit er een fotoalbum in met foto’s die ze helpen hun schat te vinden. Tijdens hun zoektocht komen ze in de mooiste verhalen terecht.

De Lion King 

Er werd afgetrapt met de Lion King, hier hadden wij eerder al eens iets van gezien, maar het was nu nog mooier. De manier waarop de bizons voorbij kwamen was fenomenaal. De kostuums waren prachtig! De welbekende liedjes kwamen voorbij zoals, Hakuna Matata. Tijdens dit stukje merkte ik wel dat Sofie het soms wat spannend vond, maar met een handje durfde ze wel te kijken.

Sneeuwwitje

Daarna was het tijd voor Sneeuwwitje. Sneeuwwitje komt bij de 7 dwergen terecht waarna ze later in een giftige appel bijt. Ze valt in slaap en ze wordt wakker gekust door Charming. Het hele sprookje uitgebeeld in een paar minuten.

Aladdin

En dan is het tijd voor het magische verhaal van Aladdin. En niet alleen Aladdin, maar ook de magische toverlamp , waar de geest in zit, een reuzen olifant (respect voor de schaatsers!). Aladdin laat zich omtoveren tot een prins, omdat dit de enige manier is om Jasmine te bereiken. Een magisch stuk vonden wij, heel tof om allemaal te zien!

De kleine Zeemeermin

Eén van Sofie haar favorieten; De kleine Zeemeermin. Een kort stukje van De Kleine Zeemeermin, maar het blijft ieder jaar weer een succes. En het liedje Diep in de Zee kon natuurlijk niet ontbreken.

Nog meer Disney Helden…

Naast bovenstaande Disney helden waren er nog veel meer aanwezig. Zo kwam Toy Story voorbij en Rapunzel. Ook kwam Finding Dory voorbij (vind ik zelf zo leuk!) en als afsluiten kon er natuurlijk maar één sprookje zijn; FROZEN! Sofie heeft haar ogen uitgekeken en zat het gehele stuk met open mond te kijken. Met regelmatig een WAUW en en oooo. Frozen hebben wij nu meerdere keren gezien, maar iedere keer hebben ze wel weer iets vernieuwends aan de show toegepast. Tussendoor en aan het einde komen Mickey, Minnie, Donald en Goofy voorbij. Ze sluiten de show af met de boodschap dat er geen grotere schat is dan liefde.

Wat vonden wij er dit jaar van?

Dit was de vierde keer dat wij naar Disney on Ice gingen en het was wederom een groot succes. Sofie heeft de hele show genoten en vond het jammer dat het voorbij was. Voor ons was het mooi dat er toch weer nieuwe aspecten waren toegevoegd aan de show. Zo blijft het leuk om naar te kijken. Wij hebben ook dit jaar enorm genoten van de show en hopen volgend jaar weer heen te kunnen. Het hoort voor ons inmiddels bij de kerst periode!

Praktische informatie

Praktische informatie over parkeren, zitplaatsen en naar de wc gaan in de pauze kun je hier vinden.  Disney on Ice 2018 kun je de komende tijd nog op 1 locatie zien. Van 22- 30 december in de Jaarbeurs Utrecht. Tickets kun je hier kopen.

Meet & Greet 

Wij hadden nog een extra verrassing en voor Sofie echt een hoogtepunt. Thuis had ze nog een mooie kleurplaat gemaakt voor Minnie, alleen is ze deze in de auto vergeten en zorgde dat voor veel verdriet. Sofie is altijd groot van van Mickey en Minnie geweest en het moment dat ze Minnie mocht ontmoeten was dan ook magisch. Een groot hoogtepunt voor haar. Ze kregen even kort aandacht van Minnie en Mickey en samen gingen wij op de foto. Gisteren tijden Aron zijn verjaardag moest iedereen de foto’s zien. Ze is zo trots op dit moment.

Zijn jullie ook dol op Disney?

Facebook Comments

Share this post