Erop uit

Disney on ice | 2016

Net als de voorgaande jaren mochten wij ook dit jaar weer een bezoekje brengen aan Disney on Ice. Vorig jaar beloofde ik mijn nichtje van bijna 4 jaar dat ze dit jaar mee mocht. Na een spannende reis (oke ze sliep bijna de hele tijd) en een tussenstop bij de Mac Donalds liepen wij de jaarbeurs binnen. We waren er iets voor 19:00 uur en hoefden dus niet lang te wachten tot de show ging beginnen, wij zaten klaar voor Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic.

Dit jaar was de show toch wel anders dan de voorgaande jaren. Van een heleboel Disney verhalen kwamen er korte stukjes voorbij. Zo was Nemo zijn vader kwijt, kwamen alle prinsessen langs en werd iedereen helemaal enthousiast van The Lion king. Ook frozen was dit jaar weer aanwezig, alleen vond ik dit niet zo’n succes. Frozen is elk jaar groots aanwezig waardoor je eigenlijk elke keer het zelfde verhaal ziet. Van mij en ik denk ook van vele anderen mocht The Lion King wel wat langer duren. Van het moment dat Timon en Pumba op kwamen kwam er een luid gejuich. Er kwamen dit jaar zoveel verschillende Disney verhalen voorbij dat ik zelf niet meer weet wie er allemaal zijn geweest. Ik hoop dan ook dat ze volgend jaar weer een paar verhalen groot uitlichten.


Aron en Rosalynn vonden het geweldig en hebben vol verwondering gekeken. Aron had het natuurlijk al een paar keer gezien, maar toch blijven verhalen hem interesseren. Ik ben dan ook benieuwd wanneer hij het niet meer leuk gaat vinden en hij zichzelf er te stoer voor vindt. Dit jaar vond hij het in ieder geval nog geweldig! Rosalynn is een prinsessen meisje en kon toen de prinsessen opkwamen alle prinsessen opnoemen. En toen Anne en Elsa opkwamen? Stond ze met open mond te kijken. Dat was natuurlijk de reden dat ze mee wilden naar Disney on ice.

Praktische informatie

De zaal is erg groot en er is van alles te koop om de show heen. Zo kun je Disney merchandise kopen (redelijk aan de prijs) en ook is er genoeg te eten te koop. Voel je vooral niet verplicht om daar eten te kopen, je mag namelijk ook eigen eten/drinken mee naar binnen nemen. De zaal is niet koud, al zou je dat wel verwachten met het ijs dat er ligt. Je kunt prima zonder jas er zitten en je hoeft geen extra laagjes kleding te dragen. Ik had mijn kerst-trui aan en had het redelijk warm. De show begint stipt om 19:00 uur en is rond 20 voor 9 afgelopen. Precies lang genoeg merkten wij, want de kinderen waren zo moe op het einde en vielen beide vrijwel direct in slaap toen wij in de auto zaten.

Meer informatie over de show vind je hier. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply