Persoonlijk

5 dingen die ik nog wil doen in mijn leven

in mijn leven

Iedereen heeft hem denk ik wel; een lijstje met dingen die je nog wilt doen in je leven. Ik heb er ook eentje en ik heb er er aantal punten afgehaald om met jullie te delen. Dingen met het gezin, dingen om mezelf (en mijn bedrijf) te laten groeien dingen die gewoon handig zijn. Een soort van bucketlist dus. 

1. Mijn rijbewijs halen

Ik heb geen rijbewijs en doen altijd alles op de fiets. Helemaal prima, maar mochten wij ooit nog gezinsuitbreiding krijgen dan wil ik toch echt wel mijn rijbewijs hebben. Ook vind ik het voor mijn site wel handig. Ik kan dan makkelijker naar events toe, naar meetings toe of gewoon naar mijn vriendinnetjes die in het westen wonen.

2. Een cursus Nederlands & SEO volgen

Ik wil beter worden in Nederlands. Ik weet namelijk dat er met grote regelmaat fouten in mijn blogs staan en wil daar aan werken. Net als dat ik mij wil opleiden met een cursus/opleiding SEO. SEO vind ik onwijs interessant en ik zou hier graag meer mee willen doen. Voor mijn site, maar ook voor anderen.

3. Op reis naar Australië

Mijn vader is opgegroeid in Australië en het grootste gedeelte van mijn familie woont daar nog. Mensen die ik graag eens zou willen ontmoeten. Daarom staat op reis naar Australië hoog op mijn lijstje. Alleen wil ik dit pas doen als de kinderen op een leeftijd zijn dat ze het kunnen onthouden. Een reis naar Australië doe je niet “zo even”. De tickets zijn helaas best prijzig. Maar die reis maken wij nog wel!

4. Verhuizen

Ons huis is klein en staat op niet kindvriendelijke plek. Wij zouden dan ook graag in de toekomst verhuizen naar een plek waar wij de ruimte hebben om onze kinderen fijner te laten opgroeien. Waar wij de deur open kunnen gooien en kunnen zeggen: veel plezier buiten! Nu kan het niet. Aan de voorkant van ons huis is water en aan de zijkant van ons huis een drukke weg. Ik loop liever geen risico’s met de kinderen.

5. Iets doen met mijn opleiding kindercoach en spelbegeleider

2 jaren geleden heb ik twee opleidingen/cursussen mogen volgen en hiervan heb ik mijn diploma’s behaald. Ik ben dus officieel kindercoach en spelbegeleider. Alleen doe ik hier momenteel niks mee. Eigenlijk heel zonde. Wel heb ik samen met Carmelina de intentie om op mamapraat.nl hier iets mee te gaan doen. Wij willen mamapraat.nl vergroten en daar zijn wij momenteel mee bezig.

Wat zou jij nog willen doen in je leven?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Esther

  Goed streven! Ik wil ook graag verhuizen naar een kindvriendelijke buurt. En ik wil graag de opleiding MWD afmaken, wie weet gaat dat nog eens lukken.

  17/04/2016 at 9:12 am
 • Reply Lilian

  Hele mooie doelen voor je leven. De eerste twee puntjes zou ik ook wel graag willen, vooral mijn rijbewijs.

  17/04/2016 at 10:14 am
 • Reply Diana

  SEO cursus! Ja, ik wil dat ook. Ik wil me er graag in verdiepen maar snap er tot op heden erg weinig van.
  Verder willen we graag ons huis helemaal perfect klaar hebben en lange en mooie vakantieoorden bezoeken.. 🙂

  17/04/2016 at 12:52 pm
 • Reply Jolanda

  Ik zou graag als de kinderen groot genoeg zijn (net als bij jou, als ze het kunnen onthouden) mooie reizen maken naar landen met andere culturen en landschappen. Lijkt me geweldig.

  17/04/2016 at 8:09 pm
 • Reply Jessica

  Wat een mooie dingen die je nog wilt doen. Allemaal heel goed haalbaar denk ik. Leuk een cursus voor SEO. Ga ik ook eens naar kijken, heb je al tips ontvangen van iemand daarover?

  21/04/2016 at 6:02 pm
 • Leave a Reply