Happy momlife

turned off flat screen tv
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze vijf dingen wil ik graag veranderen aan onze woonkamer

Ken je dat? Dat je altijd maar wilt veranderen in je woonkamer? Ik ben echt zo’n verander miep, of simpelweg gewoon nog niet tevreden met wat wij hebben staan. Ook op dit moment ben ik heel erg aan het twijfelen over bepaalde meubelstukken in onze woonkamer. Bepaalde plekken in huis blijven rommelig ogen.

turned off flat screen tv

1// Ons Vloerkleed – Ruim twee jaar hebben wij nu een vloerkleed in de woonkamer liggen, een hoogpolige en na een paar maanden had ik al heel veel spijt, er blijft van alles in zitten en ik moet hem elke dag stofzuigen. Ik heb nu besloten dat ik een ander vloerkleed wil hebben in de woonkamer. Ik wil graag een vloerkleed die laagpolig is en meer kleur hebt. Gelukkig heb ik bij Webkarpet hele mooie gezien. Laagpolig en met kleur precies zoals ik het wil. Maar ik wil zoveel dus ik moet keuzes maken!

2// Nieuwe grote kast – Ook hebben wij 2 kasten in de woonkamer staan waar ik mij steeds vaker aan stoor. Het is een stellingkast en hartstikke leuk, maar!Het is zo’n verzamelplaats voor rommel geworden. De kinderen proppen er alles in en ook Ro en ik leggen er snel dingen in. Een bende dus! Daarnaast heb ik op zolder nog een doos staan met heel mooi servies en dat wil ik toch wel een plekje geven. Ik heb dus besloten dat er een buffetkast moet komen. Wij hebben dit al eerder gehad en ik vond dit altijd heel mooi staan.

3// Eetkamerstoelen – De laatste tijd heb ik het al vaker genoemd dat ik heel graag nieuwe eetkamerstoelen wil hebben. Lekker zachte stoelen die lekker zitten en niet koud zijn haha! Ook wil ik deze donkerder hebben. Op dit moment hebben wij witte eetkamerstoelen en dat past eigenlijk niet bij de rest.

4// Lees hoekje – Als ik een andere kast heb gevonden voor de woonkamer (lang leven marktplaats) dan wil ik graag ook een leeshoekje in de woonkamer. Een hoek met een lekkere loungestoel, een mooie lamp en een plek waar mijn boeken kunnen staan. Het lijkt mij heerlijk om zo’n plekje voor mezelf te hebben.

5// Kleinere bank – Toen wij hier kwamen wonen wilde ik dolgraag een grote bank. Maar inmiddels vind ik hem veel te groot. En eigenlijk zitten wij nooit allemaal tegelijk op de bank. Meestal zitten de meisjes op de grond met allemaal dekens. Een kleinere bank kan dus eigenlijk ook prima. Maar omdat onze bank nog niet zo heel oud is zal ik het hier de komende jaren nog mee moeten doen.

Naast deze dingen gaan wij in Januari wal wat kleine aanpassingen maken. Wij gaan zelf de plinten maken tijdens onze vakantie in januari.

Facebook Comments

Share this post