Happy momlife

go-pro-1478810_1280
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze reizen wil ik nog een keer maken

De laatste tijd merk ik steeds vaker dat ik behoefte heb aan het reizen. Sinds de scheiding ben ik op zoek naar prikkels en op zoek  . Ik ben dol op Nederland en je hebt hier ook echt leuke reisplekken en al helemaal met kinderen, maar er is meer te zien en dat wil ik. Met en zonder de kinderen. Inmiddels heb ik een heuse reisbucketlist, jep echt waar!

Mexico 

Oke mijn lievelingseten is Mexicaans en omdat mijn reislust veelal ook te maken heeft met eten lijkt me dit geweldig om naar toe te gaan. Daarnaast ben ik dol op de kust, dol op de zee en dat hebben ze in Mexico voldoende, daar hebben ze namelijk parelwitte stranden en is de zee azuur blauw. Wil je naar Mexico verdiep je dan ook in de reisvaccinaties Mexico, zo weet je precies wat je moet regelen voor je op reis gaat naar Mexico.

Australië

Dat ik heel graag naar Australië wil is geen geheim. Ik vind het een mooi land en een groot gedeelte van mijn familie komt er vandaan. Deze reis wil ik graag met mij kinderen maken. En ik wil grote delen van Australië zien met een camper bijvoorbeeld. Dit gaat ook zeker wel gebeuren, alleen moeten de kinderen hiervoor alleen iets ouder zijn.

Bali

Door de video’s van de Huismuts ben ik ook verknocht geraakt aan Bali en wil ik hier ook echt een keertje heen. Maar dit wil ik het liefst doen zonder kinderen denk ik. Lekker met z’n tweetjes mooie plekken ontdekken, lekker hiken door de natuur en zen worden. Bali ligt natuurlijk in Indonesië, sowieso een mooi stuk om heen te gaan. Maar ook hier geldt weer dat je je moet verdiepen in reisvaccinaties Indonesië.

Nashville 

Ik ben groot fan van Carrie Underwood, en luister graag naar nieuwe country muziek. Nashville is wel de stad die je moet bezoeken als liefhebber van Country. Daarnaast kijk ik ook graag de serie en ben ik benieuwd of er ook herkenbare dingen te zien zijn.

New York 

Een groot deel van mijn bucketlist qua reizen bestaat uit Amerika. Er zijn zoveel streken in Amerika waar ik (wij) graag eens heen willen. Een citytrip naar New York wil ik ook echt eens maken, maar dit lijkt mij echt tof om te doen samen met de kinderen. Een reis die wij gewoon allemaal een keer gemaakt moeten hebben.

Disneyland Parijs

Ook dichterbij hebben wij nog genoeg plekken die wij wel eens willen zien. Zoals bijvoorbeeld Disneyland ik denk dat wij Sofie heel erg blij maken met een reisje hier naar toe. Ze is nog steeds dol op Mickey en Minnie en ook de gehele delegatie aan prinsessen heeft ze inmiddels ook bijgevoegd. Ook Aron zal zich hier prima kunnen vermaken.

Noorwegen 

Ook Noorwegen staat op mijn lijstje en dit staat erop sinds dat een vriendin hier naartoe emigreerde. Ik zag de foto’s van haar voorbij komen en raakte op slag verliefd. Wat een rust en wat een ruimte heerlijk! Ook dit lijkt mij een fijne plek om met het hele gezin naar toe te gaan.

Dit zijn er een aantal het lijstje zal vast wel langer worden. Waar wil jij nog graag naar toe? 

Facebook Comments

Share this post