Happy momlife

IMG_1446
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze podcasts luister ik graag

Dat het druk is met drie kinderen hoef ik denk ik niet te vertellen, tel daar bij op een verhuizing en je kunt mij haast opvegen. Toch voelde ik tijdens alle drukte dat ik behoefte had om dingen te leren. Om mezelf te vullen met nieuwe informatie en kennis waar ik weer mee voor uit kan. Sinds kort heb ik het luisteren van podcasts helemaal ontdekt ik deel graag mijn favorieten met jullie. Een deel van mijn podcasts zijn voor moeders en een andere deel gaan over het ondernemer zijn.

Marlou’s Business & Branding Bar

Ik volg Marlou Volkerink sinds dat ze zwanger was van haar dochter, ik ondekte helaas haar podcast op een verdrietig moment toen Marlou haar dochter verloor met 24 weken zwangerschap. Met tranen in mijn ogen heb ik haar podcast geluisterd en ontdekte toen dan Marlou een grote inspiratiebron is. Ik ben verder gaan kijken en ontdekte dat ze veel leerzame informatie verstrekt in haar podcasts maar ook in haar cursussen. Haar insta-branding wil ik gaan volgen wanneer het huis op orde is en ik nog meer tijd heb voor zelfontwikkeling. Je kunt deze luisteren via de podcast app van apple.

Monica Geuze 

Mijn favoriete podcast is die van Monica Geuze. Het is een lekkere ik luister terwijl ik de huishouding doe podcast. Ik moet hem alleen niet aanzetten wanneer er kinderen in de buurt zijn, want er wordt wel aardig in gevloekt. Monica heeft tijdens haar podcast twee mensen op bezoek waar mee ze een gesprek voert over carrière en het leven rondom de carrières. Je kunt deze podcast luisteren via YouTube of via Spotify. Ik zelf gebruik YouTube, omdat je hem dan op pauze kunt zetten.

Mompoint 

Marije van mompoint ken ik online al heel lang en dacht eerst nee hé gaat ze van die zweverige verhaaltjes vertellen over het moederschap. Maar na het luisteren van een paar van haar podcasts kwam ik er achter dat ik het wel echt inspirerend vond en er voor mezelf weer dingen uit kon halen. Zeker een aanrader als je net als ik een drukke moeder bent. Ik luister deze via spotify

Ik ken iemand die 

Ik ken iemand die  zijn podcasts over het ouderschap en die laten je ook echt even goed nadenken over de keuzes die je zelf als ouder maakt. Daarnaast is het ook nog eens heel komisch. Ik zet deze podcast vaak aan als ik in huis bezig ben. Eventueel met een oordopje in, zodat niet het hele gezin het hoort haha.

Mindfulness voor moeders 

Het opvoeden van drie hele verschillende kinderen is niet makkelijk daarom ben ik altijd op zoek naar tips en tricks om het opvoeden nog makkelijker te maken. Mindfulness voor moeders vind ik een hele fijne om weer rust in mijn hoofd te krijgen en na te denken over de opvoeding van onze drie kinderen.

Babybytes 

En als laatste luister ik sinds kort naar de podcasts van Babybytes. Dit komt mede doordat ik Tilda Timmers al een tijd volg op Instagram. Ze heeft een boek geschreven over de periode na de bevalling dat het niet altijd even roze is. Nu ze ook podcasts maakt vind ik het fijn om nog meer van haar te leren.

Luister jij ook naar podcast?

Facebook Comments

Share this post