Happy momlife

shutterstock_530506156
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze kerstfilms zijn dit jaar nieuw op Netflix

 Yes! In oktober begin ik altijd met het kijken van kerstfilms. De avonden zijn dan al lekker donker en sfeervol en daar past best een kerstfilm bij. Ik heb al een par gekeken. Maar kijk stiekem heel erg uit naar de nieuwe kerstfilms die dit jaar op Netflix verschijnen.

Holidate 

A date solely for the holidays: a holidate!’ In deze romantische comedy besluiten twee vrijgezellen om elkaars partner te spelen tijdens de feestmaand en alle sociale verplichtingen die daar bij komen kijken. Een dingetje alleen: het blijft niet bij de feestmaand. Ook Pasen, St. Patrick’s Day, Valentijnsdag en Independence Day komen voorbij. Dus ja, dit is een holiday movie in de breedste zin van het woord. Alle feestdagen komen voorbij. Holidate staat vanaf 28 oktober op Netflix.

Jingle Jangle A christmas Journey 

Als je op netflix zoekt op de zoekterm kersfilms kun je zien welke kerstfilms er al op staan, maar ook welke er gelanceerd worden. Jingle Jangle is een hartverwarmend muzikaal verhaal over een excentrieke speelgoedmaker die samen met zijn avontuurlijke kleindochter een denkbeeldige wereld binnenstapt. En dat allemaal dankzij een magische uitvinding. Kostuums, zang, magie én muziek van John Legend. Jingle Jangle: A Christmas Journey staat vanaf 13 november op Netflix.

Christmas on the square 

Ik ben zelf dol op de serie van Dolly Parton op Netflix. Afgelopen week kondigde Netflix dan ook aan dat er een heuse kerstfilm komt met Dolly Parton in de hoofdrol. Christmas on the Square gaat over een rijke vrouw (Christine Baranski) die een aantal mensen uit haar dorp wil jagen. Maar dan krijgt ze bezoek van een engel (Dolly Parton) en verandert alles. En je verwacht het niet, maar deze kerstfilm staat ook onder muzikale begeleiding van Dolly Parton. Christmas on the Square staat vanaf 22 november op Netflix.

The christmas Chronicles 2 

Yes vond jij The Christmas Chronicles ook zo tof? Dit jaar kan je met het hele gezin genieten van een nieuwe deel van deze film. De oorspronkelijk kast zit er weer in en dat vind ik een film nog leuker maken. Ze gaan weer samen op avontuur. Maar nog even geduld, want hij staat pas op 25 november op Netflix.

Ik kan niet wachten tot de nieuwe films online staan. Gelukkig heb ik ondertussen nog genoeg te bekijken. Want Videoland en Netflix hebben ook allebei weer een nieuw aanbod. Daarnaast ben ik dit jaar ook de kerstfilms op WithLove aan bekijken voor een kerstfilm overzicht! 

 

 

Facebook Comments

Share this post