Happy momlife

birckenstock 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze items zijn voor mijn onmisbaar in de zomer

Sunny summer days! Ik ben er klaar voor al vind ik het buiten nog best een beetje tegenvallen. Ik heb nog niet echt het gevoel dat het over een dikke week al zomervakantie is. Dit komt ook zeker door het weer. Hier in het hoge noorden is het namelijk lang niet zo warm als in het zonnige zuiden. Maar het zal allemaal wel goed komen en het mooie weer zal ook hier wel komen.

Birckenstocks 

De één vind ze verschrikkelijk lelijk en de ander vind ze fijn. Ik hoor bij de laatste groep en heb met mijn vorige paar 8 jaren gedaan! Aan het einde van de zomer vorig jaar viel mijn zool eraf, tijd voor een nieuw paar birckenstocks. Ik heb altijd het Madrid model en heb nu nieuwe, met een mat zwart bandje. En ik koos direct ook een paar uit voor op de camping, onder de douche. Dit zijn badslippers die er uit zien als de welbekende birckenstocks. Niet alleen handig voor de camping maar ook gewoon voor overal.

Goede zonnebrand

Ik was altijd zo’n iemand die zichzelf insmeert met zonolie en iedereen weet wel dat je daar lekker snel bruin van wordt. Ik dus ook! Maar na mijn derde zwangerschap veranderde mijn huid nogal en opeens ging ik verbranden. Tegenwoordig smeer ik mezelf in met zonnebrand van Dr. Leenarts. Deze gebruikt namelijk iedereen in het gezin en daardoor hoef ik maar 1 tube mee te slepen.

Zomerse Jurkjes

In de zomer draag ik bijna alleen maar jurkjes. Ideaal! Ik bestelde er een aantal bij Ome Ali en ik kreeg er een heleboel. Super fijn. Zal ik binnenkort eens mijn favoriete jurkjes laten zien in een blogpost? Ik heb er een heleboel, maar pak vaak wel de zelfde haha. Mijn absolute favoriet is de gele die je op de foto ziet. Deze zit zo fijn en is met warme dagen heerlijk luchtig.

Korte leggings

Bij de jurkjes draag ik vaak een korte legging. Een legging die je niet onder mijn jurk weg ziet komen, maar die er wel is. Dit draag ik omdat ik ten eerste vaak op de fiets zit en ten tweede vaak schurende benen heb of nou ja ze plakken aan elkaar en dat voelt echt zo vies.

Boeken

De zomer is voor mij ook de periode waarbij ik het meeste boeken lees. Op dit moment liggen er 4 boeken klaar om gelezen te worden ik ben benieuwd hoeveel boeken er daadwerkelijk door gaan deze zomer. Maar voor de tent gaat het lezen altijd een stuk makkelijker.

Jillz 0% 

En als laatste kan voor mij in de zomer een ijskoude Jilzz niet ontbreken. Ik ontdekte onlangs dat ik de alcoholvrije variant vele malen lekkerder vindt dan de variant met alcohol. Hij moet wel echt goed koud zijn anders vind ik hem niet lekker. En ik neem hem vaak ’s avonds als alle kids op bed liggen er het tijd is voor rust.

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Plutosport

Facebook Comments

Share this post