Happy momlife

img_6365
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze dingen zijn altijd handig om in je auto te bewaren

Als je veel auto rijdt, weet je ook dat er onderweg van alles kan gebeuren. Dit hoeven natuurlijk geen slechte dingen te zijn, maar het is wel fijn als je op bepaalde situaties bent voorbereid. Een soort noodkitje in de auto is dan ook zeker niet verkeerd, want je weet maar nooit wanneer je er iets uit nodig hebt. De volgende dingen zijn erg handig om dan ook altijd, voor het geval dat, in je auto te hebben liggen.

EHBO

Hoe vaak is het je gebeurt dat iemand zich verwondt, of zich onwel voelt? Als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat, of naar een pretpark, kan het wel eens zo zijn dat het handig is als er een EHBO-kitje in de buurt is. Dingen zoals pleisters, paracetamol en eventueel  verband of desinfectiedoekjes. Want als iemand valt en een schram heeft, of als iemand door zijn of haar nieuwe schoenen een pijnlijke blaar heeft, is dat wel zo prettig om die bij de hand te hebben. Zorg dat je in zulke situaties altijd voorbereid bent door zulke dingen in de auto te hebben.

Even opfrissen

Soms is het fijn als je jezelf even op kunt frissen tussen verschillende dingen door. Bijvoorbeeld als je twee afspraken hebt, kort na elkaar. Dan is een deodorant wel prettig. Een parfum kan ook heel fijn zijn om soms even op te doen als je het gevoel hebt dat hij niet meer zo aanwezig is, of als je hem bijvoorbeeld in de ochtend vergeten bent. Kauwgom en een haarborstel kunnen ook altijd enorm welkom zijn.

Ook handig is een setje extra kleding. Heeft het veel geregend maar moet je nog ergens heen? Of is het ineens een stuk kouder dan verwacht? Een extra shirt en iets van een sweater of jas zijn dan altijd de redder in nood. En je weet maar nooit, wellicht heeft iemand anders het nodig en ook dan kun je diegene helpen.

Schoonmaakspulletjes

Zit er een vlek in je spijkerbroek of heb je per ongeluk iets gemorst? Of zit er een vieze vlek op je schoen? Schoonmaakdoekjes zijn dan altijd erg handig. Doekjes met allesreiniger vind je gewoon bij de huishoudartikelen en zijn helemaal niet duur, maar als je deze en wellicht nog wat andere schoonmaakspullen in de auto hebt liggen, heb je nooit het probleem dat je iets niet schoon kunt maken voordat je weer thuis bent.

Facebook Comments

Share this post