Happy momlife

shutterstock_525513604
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze dingen vielen mij op nadat ik te veel kerstfilms had gekeken

Voor mijn blog probeer ik alle kerstfilms te kijken die online staan. En ik kan je vertellen dat dat er heel veel zijn! Op Netflix heb ik ze tot dusver allemaal gezien, maar op Videoland heb ik nog een heleboel te gaan. En als je er zoveel kijkt dan gaan dingen opvallen. Dingen die je eigenlijk al wel heel snel door hebt. Ro heeft er een handje van om kerstfilms te voorspellen zodra ik ze aan zet haha en ik snap wel waarom. Toch blijf ik ze lekker kijken, want ik kan er in deze tijd van het jaar enorm van genieten. Jij ook?

» Het gaat (bijna) altijd over een liefdesverhaal – Tja met kerst hebben wij allemaal best veel behoefte aan van die cheesy verhalen toch? Ze zijn allemaal cheesy op een paar uitzondering na natuurlijk.

» Ze worden ook vaak verliefd op iemand waar ze eerst een hekel aan hebben – Die ene vervelende jongen van vroeger, of die ene dude waar iedereen dol op is maar de hoofdrolspeelster verafschuwd haar.

» Er is altijd een beste vriendin in het spel – En die beste vriendin kan best goede adviezen geven.

» Er is vaak een hele knappe broer – Kom maar door hoor met die knappe broers!

» Een moeder of vader is vaak overleden – Heel tragisch maar het komt echt heel vaak voor in een kerst verhaal. En vaak is het dan ook nog de eerste kerst na het overlijden en heeft iedereen het extra moeilijk.

» Maar ook deze moeder en/of vader leren weer een nieuw iemand kennen – En regelmatig komt het voor dat diegene die ze ontmoeten de vader/moeder is van de man waar de vrouw in de hoofdrol verliefd op wordt. Snap je hem nog? Allemaal liefde!

» De locatie waar iets moet gebeuren mankeert altijd iets waardoor er een andere locatie gevonden moet worden – Er is brand geweest? Er is lekkage? De locatie is afgekeurd door een één of ander bedrijf die dat controleert. Je kunt het niet bedenken of het gebeurt.

» Het heeft ook vaak met werk te maken – Iemand moet opeens werken met kerst of er is een noodgeval op het werk. Of er is een vervelende baas of sexy baas.

 

Facebook Comments

Share this post