joyfromjoyce
Comments (3)

Haha de karnemelk en zuurkool begrijp ik. Gekookte aardappels ben ik ook fan van maar verder zijn er weinig dingen die ik niet lust. Dit was vroeger overigens wel anders. Champignons is op dit moment het enigste wat mijn zoon niet lust. Over mn man beginnen we maar niet…

ik ben een asbak zeggen ze hier want ik eet zo goed als alles op inktvis na brrrr maar de rest van het gezin zijn wel lastige eters en daarom word er voor hun altijd gekookt wat ze wel lusten

ik lust helemaal geen kaas, ook niet op pizza of tosti. Geen karnemelk, of gewoon een glas melk. Wel melk in de cappuccino. Boter op je brood. brrrr het glibbert in je mond…..Zoonlief lust inderdaad ook geen champignons vanwege de structuur in mijn mond

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP