Happy momlife

birckenstock 4
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze boeken zitten in mijn koffer

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk boeken uitgelezen tijdens onze vakantie. Deze vakantie gaan er ook boeken mee een heleboel, want ik wil niet zonder boeken komen te zitten haha! Ik heb een lijst gemaakt met boeken die ik tijdens deze vakantie wil gaan lezen.

Verknocht – Lisette Jonkman 

Ik ben echt fan van Lisette Jonkman als persoon. Als je haar nog niet volgt op Instagram ga dit dan zeker even doen! Haar nieuwe boek verknocht is eindelijk uit. Het is een feelgood roman over Lucy. Lucy gaat naar Toscane om mee te werken aan een film. Ze doet de visagie van de beroemdste acteur van Nederland, Aris. Een buitenkans! Niet dat Lucy Aris leuk vindt, trouwens. Aris is gewoon goed voor haar netwerk. Meer niet. Eenmaal thuis lijkt het alsof haar vriend Olivier zich steeds verder van haar afkeert. Is hij jaloers, of is er een andere reden? Lucy wordt afgeleid door haar studielast, de bruiloft van twee vrienden en ze maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Zo ziet ze over het hoofd wat écht belangrijk is. Pas als het bijna te laat is, ontdekt ze hoe groot haar probleem precies is…Je koopt dit boek o.a. op bol.com.

Wat nou als het anders kan – Janne Schuijn 

Ik ben druk bezig met mijn eigen ontwikkeling en daarbij hoort ook het lezen van zelf hulp boeken. Het boek van Janne is hier eentje van. Leef je je leven op de automatische piloot in plaats van bewust te kiezen waar je mee bezig bent? Ben je bang voor de mening van anderen, en pas je je daarom continu aan zodat je maar geen kritiek krijgt? Mindsetcoach Janne Schuijn helpt je in dit boek brutaal eerlijk te worden naar jezelf. Het leven is immers geen generale repetitie. Hoe wil jij op je leven terugkijken wanneer je op je sterfbed ligt? Veel mensen denken dat we nu eenmaal zijn hoe we zijn en het daarmee moeten doen. Janne laat zien dat dat niet hoeft; je kunt leren dealen met alle vastgeroeste patronen en overtuigingen die jou op dit moment tegenhouden voluit te leven. Je koopt het boek o.a. op bol.com.

Facade – Esther Verhoef 

Ik ben dol op de boeken van Esther Verhoef! De voorgaande boeken had ik binnen no time uit. Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet? Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen.Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn. Façade is Verhoefs meest beklemmende thriller ooit; je doet geen oog meer dicht. Je koopt het boek o.a. op bol.com.

No Filter – Jamie Li 

Ik ben fan van Jamie Li! Ha ik kijk haar video’s trouw. Ik vind haar zo lekker gek en tja haar leven is heeel anders dan die van mij, maar toch he snap ik haar! In No filter maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. De worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen, de struggle die real is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt en hoe je karma te vriend houdt. Geen boek voor iedereen, wel een boek dat iedereen zal bijblijven. Je koopt het boek o.a. op bol.com.

Het strandhuis – Suzanne Vermeer 

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar, zien ze elkaar niet meer. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vondst van een lichaam. Een stem uit het verleden. Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is. Maar dat is niet mogelijk. Dat weten ze zeker… De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien. Je koopt het boek o.a. op bol.com.

 

Facebook Comments

Share this post