Happy momlife

IMG_0323
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Deze apps gebruik momenteel veel

Mijn telefoon en ik zijn echt maatjes, ik kan er niet zonder. Ik maak de hele dag door foto’s van mijn kroost met mijn iPhone en gebruik hem natuurlijk om mijn fomo te onderhouden. Binnenkort mag ik mijn abonnement verlengen en dan kan ik een nieuwe iPhone 11 uitzoeken. Je kunt prachtig foto’s maken met de nieuwe features van de iPhone 11. Daarnaast is mijn huidige iPhone 6 best af aan het raken en ondersteund deze niet de nieuwste IOS versie 13. Ik ga jullie vertellen welke apps ik veelvuldig gebruik op mijn telefoon.

Home Design 

Ik speel al een aantal weken een spelletje op mijn iPhone waarbij je een spel moet doen om munten te verdienen en met die munten kun je huizen verbouwen. Echt super leuk om te doen en ik vind het ontspannend om te doen als ik op de bank hang ’s avonds.

StoryArt 

Met StoryArt bewerk ik de instastories die ik (meestal) in samenwerking plaats. Op deze manier kan ik foto’s en tekst delen en lijkt het ook nog eens leuk. Je kunt hem gratis gebruiken, maar je hebt ook betaalde onderdelen.

Pinterest

Pinterest is naast Instagram mijn meest gebruikte app. Ik vind het heerlijk ontspannend om lekker rond te neuzen op pinterest, inspiratie op te doen en lekkere recepten te bekijken. Ik hou er van! Ik kan er ook uren mee bezig zijn zonder dat ik het door heb, haha oeps! je kunt mij trouwens hier volgen.

Instagram 

En dan hebben we nog Instagram, daar spendeer ik veel te veel tijd aan. Ik kan scrollen zonder ik het door heb en überhaupt iets zie. Maar ik kan er ook fijne gesprekken hebben en inspiratie op doen. Een platform wat ik as we speak nog erg veel gebruik.

Spotify

Muziek luisteren doe ik meestal via spotify gekoppeld met één van onze boxen om zo muziek te luisteren. Ik heb diverse afspeellijsten voor diverse stemmingen haha! De ene keer voor een blije mood, en de andere voor de kinderen of de andere keer om lekker op de hits uit de 90’s schoon te maken.

Buienalarm 

En last but not least de buienalarm app. Deze is heel accuraat en zorgt er vaak voor dat ik weet of ik mijn regenjas wel of niet aan moet trekken als ik de kinderen ophaal. Yes deze app is een absolute musthave en op mijn nieuwe iPhone komt ie direct te staan.

Facebook Comments

Share this post