Comments (39)

stoere stappers voor kleinzoon tije

Ik win deze graag voor ons tweelingzoontje Lucas. Develeb is een merk dat hem heel goed zit aangezien hij platvoetjes heeft. Maarja 2x een merk als Develab met een tweeling in de pampers.. Dat is altijd acties afstruinen voor goede schoenen voor een leuk bedrag.

Oooh dat is wel gaaf..! Voor mijn neefje die heeft nu langzaam die maat

Ik doe graag mee voor mijn neefje, gave schoenen zeg!

Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje, vind ze zo stoer staan! Goede schoenen zijn heel belangrijk voor hem want hij heeft regelmatig last van zijn heupje. Deze schoenen zouden heel goed van pas komen

Wij zijn ook groot fan van Develab. Dit merk past mijn jongens gewoon erg goed, en ze zijn ook nog eens superleuk! Duim duim duim voor mijn Tobin!

Super om te winnen. een van mijn zoons is echt nietmmakkelijk als het om schoenen gaat. Altijd ergens zitten ze niet goed. Hopen dat hij deze coole stappers wint.

Wij hebben hele goede ervaringen met Develab. Mijn zoontje heeft bijna alleen maar schoenen hiervan. Ik ben diep na aan het denken of mijn dochtertje daar al eens schoenen van heeft gehad, maar ik kan het me niet herinneren.
Zij heeft nu maat 27 dus ik zou heel graag als dat ook een optie is, in maat 27 meidenschoenen van Develab winnen. Ik lees nl. nergens dat de schoenen die je weggeeft, jongensschoenen zijn, maar zo te lezen gaat iedereen daar wel van uit!

Het zijn dezelfde schoenen als die Aron aan heeft, die ik mag verloten. Zal de tekst er even bij zetten o

Aangezien Vito en Marino vaak scheef lopen (naar binnen) zou ik een poging wagen om voor Marino mee te doen…
Mag ik ook liken op insta…. heb geen Facebook…

ik doe mee voor die coole sneakers voor mijn kleinzoontje

leuke schoenen voor mijn kleinzoontje

die zijn zekers van harte welkom hier, mr met zijn groeispurten, pfff…;)

Ik doe heel graag mee voor Jordan xxx

Ja cool, ik doe mee…! ☺️

Wat een super leuke stappers!!!!
Ik ken het merk Develab nog niet. Maar mijn zoontje vindt ze super stoer en wil graag deze schoenen proberen. Als ze net zo lekker lopen als ze eruit zien, dan zitten ze heerlijk.

erg leuke fiets voor mijn kleine grote man om deze zomer lekker veel buiten op te fietsen

Mijn kleinzoon kan wel een paar goede degelijke schoenen gebruiken, zou leuk zijn.

Wauw wat een blitse stappers! Ik doe graag mee voor mijn binkie!

Ik ken het merk verder niet (alleen van naam) en ben eigenlijk wel benieuwd! Ik doe graag mee!

Heel gaaf, ik doe graag mee voor mijn zoon.

Hele gave schoenen voor onze zoon!

Ik doe graag mee.

Oh dat zou echt geweldig zijn voor mijn zoontje van 4.

Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon de maat is goed ,en hij zal super blij zijn met deze mooie schoenen.

Super leuk voor ons zoontje

Wauw stoer!

Hoe gaaf om deze super schoenen cadeau te doen aan mijn neefje.. doe super graag mee

Ik ken ze wel maar nog nooit gekocht . Ik doe graag mee!

Lieve mensen,

Wat zijn dat een prachtige en stoere schoenen voor mijn zoon die binnenkort uit het ziekenhuis komt en dan dolgraag weer goed wil leren lopen en springen en fietsen. Met deze stoere en geweldige schoenen moet dat wel lukken.Hij wil rennen en alles wat hij maanden niet heeft kunnen doen en dan heeft hij ook nog maat 27! Dat zou voor hem en voor ons echt een gelukje betekenen!

Laten deze gaven schoenen nu net de maat zijn van mijn stoere kleinzoon, Tygo. Wat zal hij er blij mee zijn..

Wat een gave schoenen! Erg mooi en we hebben bijna altijd Develab schoenen. Mijn zoontje draagt nu nog maat 26 maar die beginnen al krapper te worden, maat 27 daar zouden we dus heel blij mee zijn! Een extra en nuttig verjaardagscadeau is nooit verkeerd, toch?!

Leuke actie, mijn zoontje heeft nu maat 26.

Maat 27 is net op tijd voor de zomer! Laat maar komen!

Ik doe heel graag mee voor de Develab schoenen, maat 27, zou heel erg leuk zijn voor mijn zoontje Gijs.

Groetjes Anneliese de Waal

Wat een mooie stoere sneakers die passen wel erg mooi en stoer aan de voetjes van mijn zoontje.

Gave schoenen voor mijn ventje voor

Ik kende het merk nog niet, maar wat een stoere schoenen.
Hier is mijn zoontje vast blij mee. Hij heeft nu maat 26, dus nog even en dan kan hij ze aan.

Wat een toffe schoenen!
Mocht mijn zoon ze winnen, dan zal hij ze trots aan zijn vriendjes laten zien die vast hun ouders overhalen om ook zo’n paar stoere schoenen te kopen!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP