Happy momlife

me-time
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat ik deed toen mijn dochter de hele avond sliep

Afgelopen zondag deelde ik een update over Fleur en kon je lezen dat ze erg onrustig is/was. Afgelopen vrijdag sliep Fleur een hele avond. Achteraf bleek dit te komen door de griep die ze met zich mee droeg. Maar het was wel mijn eerste avondje me-time sinds tijden. Fleur sliep en de andere twee sliepen ook tijd voor mezelf. Man ik wist niet wat mij overkwam. Wil je weten wat ik allemaal deed? Lees snel verder.

Fleur is inmiddels 2 maanden en sinds ze er is heb ik nog vrij weinig tijd voor mezelf gehad. Door de onrust, maar ook door mijn eigen vermoeidheid. Door Fleur haar griepvirus had ik opeens 2 avonden tijd voor mezelf en er ging een wereld voor mij open haha! Ik kon gewoon alles doen met twee vrije handen.

  • Mij 100 x beseffen dat ik tijd voor mezelf had – En wat ik wel niet met al die tijd kon doen. Inmiddels was er toen al een uur voorbij en was ik geen steek verder haha! 
  • Mijn haren weer eens goed blond verven, weg met de uitgroei – Dit was echt nodig sinds ik zwanger was had ik het niet geverfd en dat was ook goed te zien. Ik zat gelijk een stuk lekkerder in mijn vel toen ik klaar was. Een stukje verzorging is zo belangrijk! 
  • Een gezichtsmasker op doen, hallo baby huidje – Nog zo’n dingetje. Mijn huid is altijd droger in het najaar en kon wel een oppepper gebruiken. Een gezichtsmasker doet wonderen. 
  • Warme thee drinken – Ik drink standaard koude thee omdat ik vaak met Fleur loop in de draagdoek/draagzak of op mijn arm 
  • Warme koffie drinken – Koude nespresso is niet te nassen, hoera voor warme koffie! 
  • Douchen, al doe ik dit ook wel als Fleur wakker is. Omdat het soms gewoon moet – Als nog stond ik niet rustig onder de douche, want hoor ik daar mijn baby huilen gedachten gingen door mijn hoofd. 
  • Helemaal niks – En verder deed ik de rest van de avond even helemaal niks. Ik keek een kerstfilm op Netflix voor mijn kerstblog-reeks en werkte een reep chocolade naar binnen. 

En mede mama’s genieten jullie ook zo van me-time als de kleintjes slapen? 

Facebook Comments

Share this post