Comments (10)

Dit moet ik ook echt eens gaan doen!

Handig artikel! Dit is ook wel iets voor mij. Ik ga het ook eens proberen. Voor de zolder zou ik denk alleen wel 6 weken nodig hebben in plaats van 1

Moet ik ook echt eens nodig doen! Vooral de kelder, schuur en zolder!

Ik kwam een paar dagen geleden deze 25-daagse tegen…
http://www.famme.nl/met-deze-25-daagse-organization-challenge-heb-jij-je-zaakjes-zo-op-orde/
Moest ik direct aan denken na het lezen van je artikel, misschien helpt het je nog? 😉

Heerlijk he dat opruimen! Ik heb maandag mijn administratie bijgewerkt. Het geeft zon rust. Heerlijk!

Ik ben zelf helemaal niet van het bewaren, maar eens grondig overal doorheen gaan is zeker een goed idee!

Ik doe dit regelmatig. Maar dan vooral wanneer ik me weer eens irriteer omdat iets te vol ligt. dan gaat alles er uit en wat we niet gebruiken weg of naar de kelder. Heerlijk een opgeruimde la of kast

Ik ben een echte opruimer geworden in de loop der jaren. Ook zijn we de afgelopen 5 jaar twee keer verhuisd, dus dan ruim je je spullen ook goed op. Omdat de zolder een kinderkamer word, moest die kamer ook opgeruimd en uitgezocht. Ik word altijd rustig als een kast/ruimte geordend is! Succes de komende weken…

Wat een goede, lijkt me heerlijk om eens te ruimen. Helaas heb ik een man die bepaalde dingen niet weg wilt gooien… hahaha

Ohh dit zou ik ook moeten doen! Bedankt voor de tips.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP