Happy momlife

img_3211
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De week van Joyce || Eindelijk naar het ziekenhuis met Soof!

Happy Monday! Wat een weertje hé de afgelopen dagen en wat een weer hebben wij in het vooruitzicht. Tijd om terug te blikken op de afgelopen week. 

Een extra vrije dag, heerlijk!

Deze oordopjes zijn super fijn. Het zijn geen echte maar deze neppe!

Ondertussen zijn wij druk bezig in de tuin, onze hangmat gaat de deur uit. Er komt een ander plekje, met een andere hangmat in de tuin.

 

Dit was het eind resultaat na een aantal klusjes maandag.

Ik met fleur aan de slag met het maken van dit leuke cadeautje.

Van Lovely Haartstrikjes kregen wij deze leuke elastieken voor in het haar. Zo leuk hé!

Woensdagochtend gaat dit meisje met de step naar school, want ’s middags staat er een middagje oma op de planning.

Dit meisje voelt zich al snel niet lekker. Heel dubbel als je aan het werk moet, gelukkig kan ze bij oma op de bank liggen en is ze daar vertroetelt.

Na het werken gaan Ro en ik samen eten. Lekker een pokébowl. mmm!

Nieuwe dag, nieuw strikje!

Ik ga ondertussen bezig met Ro zijn verjaardagscadeau! Samen met onze ouders hebben wij hem een picknicktafel gegeven voor de tuin.

Fleur loopt met mijn telefoon rond en maak deze foto haha!

Na schooltijd ga ik met Sofie naar het ziekenhuis. Drie maanden geleden kregen wij na bijna 3 jaren knokken een verwijzing en nu hebben wij een behandelplan. Komende week zal intensief worden, er is een bloedonderzoek gedaan en er staat nog wat op ons te wachten. Maar er wordt wat gedaan. En dat is heel fijn! Ik ga, zoals altijd, niet in op de details.

Dit spekje is echt mijn favoriet van alle haarstrikjes.

Tadaa! Wij zijn zo blij met Ro zijn verjaardagscadeau.

Vrijdag is mijn moeder jarig en Fleur zingt een liedje voor haar.

Ik ga al op tijd naar mijn ouders toe, want ik moet nog van alles doen als ik bij hun ben. Ik lunch daar en ben daar eigenlijk de rest van de middag. Ik heb voor beide kinderen ’s middags nog een digitaal oudergesprek en daar werd al snel duidelijk dat Sofie naar groep 3 gaat en Aron naar groep 7!

Deze stumper had echt een pechweek! Naast het tegenvallende nieuws in het ziekenhuis en het nieuws dat ze een hele week “ziek” thuis blijft viel ze ook nog van de schommel bank. 

Ik moet zaterdagmiddag werken, maar als ik thuis kom is het terras van de overkapping klaar! Zo fijn! Inmiddels zijn we nog weer verder, maar ik heb er geen foto meer van gemaakt.

Terwijl ik ’s avonds sta te douchen gaan de meisjes kleding voor mij uitzoeken. Wij gaan met z’n allen The Streamers kijken en dat moet in een leuke outfit volgens Sofie haha!

Dit heeft Sofie voor zichzelf uitgekozen en voor mij!

Dit is mijn favoriete drankje! Ik neem later nog een bessen , dit drink ik normaal altijd als ik op stap ga!

Samen dansen we, samen zingen we en samen hebben wij vooral veel lol. Het was een heerlijke avond!

Zondag staan wij op met prachtig weer! Ro gaat samen met Aron en zijn vader in de tuin aan de slag. De kinderen zijn ook de hele dag buiten. Ook lekker lunchen in de tuin dus.

Het is ook weer tijd voor ijskoffies.

Ik had croissants gemaakt en ik heb wraps opgewarmd die ik had meegenomen op het werk. Deze zijn zo lekker!

Een blij meisje wanneer oma stuurt dat opa de fiets klaar heeft. Ze is toe aan een grotere maat en met een grote nicht is er altijd wel eentje die doorschuift.

Drie generaties hard aan het werk!

Mmmm ik maak mezelf een strawberry mojito (Virgin) een groot succes ook bij de kindereren.

Fijne week! 

Facebook Comments

Share this post