Happy momlife

9b4ad961-d660-417f-951b-7dcc8f047444
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De week van Joyce

Happy Monday! Het is maandag tijd voor een nieuw weekoverzicht en tijd voor de laatste schoolweek! Afgelopen week was een leuke, drukke week en komende week zal er niet minder druk om worden. 

 

Sofie mocht vandaag voor het eerst op skeelers naar school. De laatste schoolweken heb ik weinig ruggengraat, omdat de kindjes zo moe zijn en ik mijn lampje ook wel uit heb.

Daarna ga ik eindelijk weer eens naar Duitsland met mijn zus en mijn moeder. Inslaan voor de komende periode haha! Ik ben echt dol op kokos verzorgingsproducten, vooral in de zomer. Lekker naar kokos ruikende kindjes. love it!

’s Middags werk ik en daarna vieren wij een klein feestje, want wij zijn 8 jaren getrouwd!

De meisjes zijn weer bij de gastouder en zijn lekker aan het skeeleren.

Als de kindjes op bed liggen ga ik de boodschappen op z’n plek leggen.

De eerste spullen voor de tuinafscheiding en de overkapping zijn binnen!

Woensdag gaat Sofie op de step naar school. Ze gaat steeds sneller.

Ik fiets daarna door naar de action om deze tas te halen voor Fleur.

Hoe leuk is hij? Ik vind hem helemaal geweldig!

Daarna door naar de lidl. Fleur is echt dol op croissants. Je kunt haar daar voor wakker maken.

Ook nemen wij plantjes mee voor de tuin. Het lijkt zo gezellig!

Tegen 11 uur breng ik haar naar de gastouder, omdat ik weer een middagje mag werken.

Voor die tijd nog even langs de HEMA voor deze toffe planner. Ideaal voor een groot gezin.

zo fijn om te zien dat ze het naar hun zin hebben bij de gastouder.

Van Merci krijgen wij dit pakketje, hier gaan wij een aantal juffen heel erg blij mee maken.

Donderdagochtend mag fleur een half uurtje kijken in haar kleuterklasje. Ze komt in Sofie haar huidige klas, dus helemaal vreemd is het niet.

Daarna even rommel maken in huis 😛

Ik voel me de hele week niet heel fit, ik kan de hele tijd wel slapen en ben ook niet echt fit. Ik denk de naweeën van de vaccinatie.

Ik heb ondertussen gehaktballen gemaakt in de slowcooker. Ik vind zelf gehaktballen echt goor, maar mijn gezinsleden vinden het heerlijk!

Tussendoor doe ik nog een spelletje met Fleurtje.

Mmm lekkere koekjes. Nostalgie hé? Ik at ze onze hele frankrijk vakantie en vroeger kreeg ik ze wel eens mee naar school.

Zaterdag ga ik naar Hoogezand om schoenen voor Aron te kopen en een nieuwe horloge voor Sofietje. Ze had nog geld van nana ( mijn oma) en daarvoor hadden we afgesproken een horloge te kopen als ze naar groep 3 gaat.

Ik ga om 12 uur aan het werk en Ro gaat met onze oude buurman de schutting neer zetten. Zo fijn dat de tuin vorm begint te krijgen.

Om 18:15 zijn we klaar met schoonmaken en is het tijd om naar huis te gaan.

\\

En kijk ons gras eens! Ik ga er deze week meer over vertellen, want ik heb echt de perfecte plek gevonden voor je graszaad!

Kijk hoe dit lijkt! Een wereld van verschil al!

Zondagochtend heb ik een fotoshoot dit doe ik af en toe omdat ik het leuk vind om te doen. Daarna worden de lasertag guns geleverd voor een gezellig middagje met Aron en zijn vrienden!

Dit zat er ook bij en lag klaar.

Dit was echt zo’n leuke middag! Ik heb echt genoten van deze jongens.

In december als Aron jarig is gaan we maar weer een feestje geven!

zo en dan nu op naar de laatste schoolweek. Altijd zo’n drukke week! Aron heeft vandaag een theater voorstelling, morgen een activiteit van school, woensdag hebben ze pleinfeest, donderdag heeft Aron klassenfeest en vrijdag hebben ze de laatste schooldag. Ook de meiden hebben een volle planning en ik wil nog optimaal genieten van de laatste ochtenden alleen met Fleurtje, want hierna is ze ook een kleuter!

Facebook Comments

Share this post