Happy momlife

img_4523
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De week van Joyce

Happy Monday! Het is maandag en tijd voor een nieuw weekoverzicht! Afgelopen week werkte ik en gingen wij onverwacht opeens een weekje kamperen met onze nieuwe tent. Ik blik terug op mijn afgelopen week. Kijk je weer mee?

Woensdag is het juffendag dus ik maak een aantal armbandjes voor een paar juffen.

Voor ik aan het werk ga breng ik Fleur naar de gastouder. Ze gaan nu bijna een maand heen en ze vinden het elke keer onwijs  leuk! Trots op de ukkies!

Na een dag werken en bij de gastouder zijn krijg ik altijd foto’s van wat ze allemaal gedaan hebben, fijn!

Nog een paar armbandjes maken en dan klaar!

Dinsdag eten wij pastasalade lekker! Met Chinese driehoekjes van mijn werk.

Vlak voor ik aan het werk moet is het chaos. Ro krijgt de auto niet aan de praat en ik moet de Fleur wegbrengen naar mijn moeder. Oppas regelen voor de andere kinderen en ga zo maar door. Ik kan slecht tegen deze onrust, maar gelukkig is alles snel geregeld! Dankzij onze moeders!

Als ik vrij ben en wij hebben gegeten ga ik nog snel met Soof haar fiets ophalen.

Samen met Aron zijn klas doen wij een gezamenlijk cadeau. Leuk hé?

En omdat de juf van Aron zo dol is op maltesers krijgt ze van ons een zakje.

Woensdag is het feest en ze mogen verkleed komen. Sofie gaat als Zuster.

Ik breng alle kindjes weg en ga daarna boodschappen doen. Ik nam alleen iets teveel mee, oeps!

’s Middags werk ik weer en ’s avonds is het drama met slapen. Na een uur ouwehoeren tref ik Fleur zo aan op haar kamer. Dit meisje kan op iedere mogelijke manier slapen.

Donderdagochtend ga ik met alle kindjes, mijn moeder en nichtje zwemmen. Heerlijk! Het is zo rustig in het zwembad, ik hou hier wel van. Om 13:00 uur moet ik weer werken. De laatste dag van deze week.

Ik breng even een bestelling voor het werk weg en krijg een lekkere milkshake mee van de snackbar. Zo fijn op zo’n warme dag. Ondanks dat het lekker koel is bij ons in de Poelier is het als nog warm die dag.

Na het werken kan ik gelukkig zo aanschuiven bij mijn ouders. Wij eten pizza met z’n allen. GEzellig!

Na het eten is het tijd om in te pakken, want…. wij gaan vrijdag kamperen!

En dat kan niet zonder oploskoffie. Wel minder lekker, maar er was geen ruimte voor mijn nespresso. Ik denk dat hij deze zomer wel gewoon mee gaat haha!

Nog even ons gras checken! Het ligt er nu een week in en inmiddels is het een stuk groener!

Als ro vrij is van het werken pakken wij de auto in en gaan wij richting Gasselte.

Wij gaan onze nieuwe gekregen tent uitproberen. Super leuk!!

En super ruim! In de zomer gaat Aron in zijn eigen tentje. Maar nu ging hij in de voortent.

Na het opzetten van de tent kleden wij ons direct om en gaan wij naar ’t nije hemelriekje. Dit is 5 minuten lopen vanaf de camping.

Na het zwemmen lekker douchen en eten.

De weersverwachtingen zijn niet zo best. En wij hebben dan ook flinke storm. Een betere test voor de tent kunnen wij niet hebben.

Om rond 22:00 uur is het rustig. Dan gaan de meisjes lekker slapen.

Wij spelen nog een spelletje met Aron.

Zaterdagochtend is het tijd om een rondje te doen over de camping.

Om daarna het zwembad in te plonsen. Koud wel.

Ook de meisjes plonsen er uiteindelijk in. Fleur haar bandjes zijn van puddle jumper en echt een aanrader. Ze blijft er heel goed mij drijven en door de verdeling komt je kindje nooit op zijn/haar buik. Het vestje zorgt er namelijk voor dat ze altijd weer terug op de rug draaien.

En dit is onze nieuwe coleman tent (gekregen). Dit is de derde tent in ons huis van dit merk en wij zijn echt groot fan van dit merk. Ik ga de review deze week schrijven, zodat jullie ook kunnen lezen waarom wij zo enthousiast zijn.

Op de camping is ook een boulder hal. Super leuk voor de kinderen.

ZOals je aan Sofie kunt zien is dit onwijs leuk om te doen.

Na het spelen gaan wij nog even een rondje lopen. Fleur besluit hier dat ze een bambi wil voor haar verjaardag.

Daarna even kijken bij de pump track. De stepjes konden helaas niet meer mee in de auto. maar stiekem er overheen lopen kan wel.

 

 

Daarna is het tijd voor een ijsje.

Aron en Sofie besluiten daarna dat ze nog willen zwemmen in het hemelriekje. BRrrrrrr!

Fleurtje speelt liever met zand!

Mijn puber! Steeds vaker zie ik en merk ik aan hem dat hij zo groot aan het worden is. In december zal hij 11 jaar worden en na de zomervakantie gaat hij gewoon al naar groep 7(!!!!!!). Ik vind het maar gek en heel erg leuk! WE kunnen nu zoveel anderen dingen met hem doen. Hier besloten wij dat we binnenkort weer een Aron-dag gaan doen. Hij wil graag suppen met ons.

Als de meisjes slapen (na het lange buitenspelen) gaan wij nog een spelletje doen.

Onze mooie, fijne nieuwe tent!

Zondag is het vaderdag. Wij besluiten dat wij de cadeautjes wel doen maar het verwennen even een andere dag doen. Er moet namelijk een tent afgebroken worden haha! De meisjes gan met hun vriendinnetjes spelen in de boulderhal en hun vader let op. Super lief dat hij dit aan heeft geboden!

Tegen half 12 gaan wij richting huis. Het was leuk!

Fleur valt thuis bijna direct in slaap. Ze is kapot van dit weekend.

Jammer het gaat niet helemaal goed met ons gras na de storm! Even afwachten hoe dit afloopt.

Daarna is het tijd om de BBQ voor te bereiden. Onze vrienden komen BBQ-en nog voor Ro zijn verjaardag, gezellig!

Ik ben dol op deze zomerse kleurtjes in de tuin.

En ik ben dol op dit toetje! Onze vrienden gaan rond 21:00 uur weg. En wij duiken daarna ons bed in.

Facebook Comments

Share this post