Happy momlife

IMG_5036
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De video’s van week 20!

Afgelopen week kondigde ik al aan dat ik vanaf nu iedere zondag de video’s die ik op youtube plaats hier ga delen. Dan heb je ze lekker makkelijk in een overzicht en hoef je dus geen video te missen. Je kunt je ook altijd abonneren op mijn kanaal, zodat je niks hoeft te missen.

Vlog 15 – Pokkenbende 

De meisjes lijken waterpokken te hebben en zijn daardoor wat onrustig. Ook krijg ik een leuk perspakketje met een goede boodschap.

Frisdrank proeven met Aron en Sofie 

Aron kijkt graag naar proefvideo’s op youtube en het leek hem leuk om dit ook een s te doen. Ik kocht verschillende soorten frisdrank en ze mochten voor deze keer prik proven. Heel leuk om te zien hoe Sofie reageert op haar eerste slokje prik en hoe Aron het eigenlijk allemaal niet zo lekker vindt. Mooi zo houden! Normaal vinden wij het niet nodig, maar wij maakten graag een keer een uitzondering. Binnenkort een nieuwe proefvideo met de kids! 😀

Inpakken voor de vakantie (baby) 

Voor ons weekendje Westerbergen moest ik natuurlijk de tassen inpakken. Ik laat in deze video zien wat ik allemaal inpak voor Fleur. Want moet je veel mee hé voor zo’n kleintje?

 

Facebook Comments

Share this post