Comments (8)

Daar heb ik eigenlijk nog nooit zo over nagedacht en dat moment duurt bij ons nog even! Ik denk dat jullie het zo prima hebben opgelost.

Haha ik zou het ook zo doen denk ik. Als je die tand in bed legt, vind je hem dadelijk niet meer terug.

Ik doe niet aan de tandenfee. Ik vind het onzin. Net als dat ik Keano niet in de kerstman laat geloven of de paashaas of klaasvaak. Ja het is allemaal leuk om je kind wat extra’s te geven maar tanden wisselen hoort er nou eenmaal gewoon bij. Natuurlijk krijgt Keano wel wat voor het tanden wisselen maar hoe en wat weet ik nog niet.

Wat snel zeg, in één dag twee tanden kwijt! Wat vond Aron er zelf van, dat hij ineens een gat in zijn mond had?
Bij ons thuis gingen ze altijd onder het kussen. Geen idee hoe mijn ouders het voor elkaar hebben gekregen de tand te wisselen voor een muntstuk, zonder mij wakker te maken. Dan klinkt een bakje toch handiger. 😉

Zo wat snel zeg! Ik heb er bij de eerste wiebeltand over geblogd (het tandenfeetje), maar de tand wiebelt nog steeds… wel heb ik paarse glitters in huis en oma heeft een tandenfee zakje gemaakt. Ben dus voorbereid…

Wij hadden een tanden fee boekje gekocht waar een leuk buideltje bij zat, beide kinderen toonden daar totaal geen interesse in. Wij laten onze kinderen hun losse tand voor het slapen gaan onder de kussen leggen en wij leggen er dan voor wij naar bed gaan ook €0,50 bij. De volgende dag gaat het muntje in de spaarpot en het tandje in het tandendoosje.

Dat is ongeveer zoals wij het thuis deden. Als mijn tand er uit was, dan deed ik hem netjes in mijn tandendoosje en daar vond ik de volgende morgen dan ook een gulden in. 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP