Happy momlife

desenio 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De start van onze slaapkamer make-over

Onlangs deelde ik al dat wij bezig zijn met een slaapkamer make-over. Inmiddels zijn de grootste plannen gemaakt en staan de verfkwasten klaar om aan de slag te gaan met de kleur van het jaar 2019. Maar, omdat de weekenden momenteel zo vol zitten besloten wij met een kleine stap de make-over te beginnen.

Opruimen 

Oké de grootste klus was het opruimen. Onze slaapkamer is namelijk een verzamelplaats voor alles wat niet meer bij de kinderen hoeft te liggen en alles wat wij zelf meeslepen naar boven. Niet heel rustgevend dus. De eerste stap was het opruimen en uitzoeken van alles wat er ligt. De kinderen krijgen hun boekjes weer op hun eigen kamer en de kleding die Sofie niet meer past gaat in de bewaardoos voor Fleur. De meisjes verschillen trouwens nog maar 2 maten, bizar! Alles werd uitgezocht en weggegooid, tijd voor een schone lei.

Nieuwe posters

Van Desenio ontving ik nieuwe posters en lijsten om de slaapkamer nog meer aan te kleden. Ik koos voor de poster Winter Morning & Lion From side. Ik vond ze erg mooi bij elkaar passen en ik denk ook dat ze mooi zijn in combinatie met de kleur die op de muur komt. Het handige aan de lijsten vind ik dat het wissellijsten zijn. Ik kan dus in de toekomst nieuwe posters bestellen en in dezelfde lijsten doen. De posters hebben een stevige kwaliteit en worden ook in een stevige koker geleverd, hier kun je ze eventueel ook weer in bewaren als je nieuwe posters hebt gekocht. In bijna iedere ruimte hier in huis hebben wij tegenwoordig posters van Desenio hangen en ik vind ze echt heel erg mooi. Ik zal de rest binnenkort ook eens laten zien.

“JOYFROMJOYCE25” krijg je 25% korting op posters, van 18 t/m 20 september* Volg @desenio voor meer inspiratie!
*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Het nachtkastje

Het is niet echt een nachtkastje, maar wel een ontzettend fijn plekje om wat spulletjes neer te leggen. Ik heb er een plantje op gezet die ik onlangs heb gekregen en ik wil nog meer groen in de slaapkamer. Groen is namelijk heel goed op je kamer. Dan ligt er ook nog een boek dat ik op dit moment aan het lezen ben en ik vul mijn waterfles altijd voor ik ga slapen, zodat ik genoeg vocht heb als ik het ’s nachts nodig heb. Ook probeer ik als ik wakker word voldoende te drinken. ’s Nachts ligt mijn telefoon hier ook op. Dichtbij genoeg om hem te horen ’s nachts maar ver weg genoeg om hem niet direct te pakken.

De volgende stappen.. 

Nu is het tijd voor de volgende stappen. Er moeten goede kasten komen met voldoende opbergruimte en wij willen het muurtje achter ons bed verven in de kleur van het jaar en komen er nog nieuwe nachtlampjes die beter passen. Binnenkort zal ik weer een update plaatsen.

Facebook Comments

Share this post