Happy momlife

background balance beach boulder
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

DE SPIRITUELE ONTDEKKINGSTOCHT VAN GETALLEN

Iedereen heeft het wel eens dat je ziet dat er bijvoorbeeld 11:11 op je telefoon staat of dat je dolblij kunt worden van bepaalde dubbel getallen. De laatste tijd zie ik het steeds vaker om mij heen voorbij komen en daardoor besloot ik eens op onderzoek uit te gaan. Want wat is nu numerologie? En klopt de betekenis voor mij ook?

background balance beach boulder

Men zegt dat Engelen boodschappen door geven aan mensen via getallen. Vaak zijn het dubbele getallen zoals je die op je telefoon ziet bijvoorbeeld, maar ook enkele getallen hebben een betekenis. Online kun je alles vinden over de spirituele betekenis van getallen. Engelen laten je getallen zien om je te helpen en te laten weten dat je niet alleen bent.

Op deze manier kun je dubbele getallen zien:

 • Je ziet regelmatig dezelfde dubbele getallen op je mobiele telefoon. Bijvoorbeeld als je naar de tijd kijkt op je telefoon.
   
 • Je droomt regelmatig over cijfers.
   
 • Je ziet regelmatig dubbele cijfers op je digitale wekker, het zelfde als op je telefoon dus.
   
 • Op een kentekenplaat, waar je toevallig naar kijkt, zie je getallen die je vaker ziet.
   
 • Het bedrag dat je moet afrekenen begint of eindigt vaak met dezelfde getallen.
   
 • Je kiest altijd een lotnummer met hetzelfde eindcijfer.

Dit allemaal betekent dat de engelen je proberen te helpen in het leven. Door de getallen te onthouden en later op te zoeken kun je achter de boodschappen komen van de (dubbele) engelen getallen. Wanneer je dit vaker hebt gedaan ga je het wel onthouden.

Wat is numerologie?

Naast de spirituele kant met engelen heb je ook nog de kant van de numerologen. Numerologen geloven dat elk getal een eigen kenmerken en eigenschappen heeft. Een drie straalt bijvoorbeeld een heel andere energie uit dan een zeven. Door je geboortedatum en naam om te rekenen naar een getal, kun je verklaren waarom je een bepaald karakter hebt heeft of kun je voorspellen wat je in de toekomst gaat meemaken, zo denken numerologen. Volgens hun gebeurt niets toevallig. Alles wordt bepaald door cijfers. 

Een mooie ontdekkingstocht voor je zelf. En wie weet haal je er juist wel kracht uit!

Facebook Comments

Share this post