Happy momlife

sinterklaas 3 in 1 spellenbox
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De sinterklaas 4 in 1 spellenbox || WINNEN!

Zijn jullie klaar voor Sinterklaas? nog een kleine 2 weken en dan is hij weer in het land en barst het feestgedruis los. Afgelopen weekend ben ik begonnen met het versieren van ons huis voor Sinterklaas. Ik heb een schoorsteen neergezet en die ga ik deze week helemaal versieren. Ook het poppenhuis tover ik om tot het huis van Sinterklaas. Maar dit zien jullie nog voorbij komen. Voor vandaag heb ik een leuke review en winactie van de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox. Lees snel verder en doe mee aan de winactie!

Wij bedenken tijdens Sinterklaas en kerst altijd de leukste spelletjes om te gebruiken voor het uitpakken van de cadeautjes. Ik vind het namelijk veel leuker om af en toe een cadeautje uit te pakken ipv dat iedereen bovenop de cadeaus duikt. Dit jaar hebben wij voor Sinterklaas in ieder geval een leuke optie met de sinterklaas 4 in 1 spellenbox kun je je een hele middag vermaken. Zoals de titel van het spel al omschrijft zitten er 4 verschillende spellen in die je kunt spelen vanaf 3 jaar en met maximaal 6 personen.

Welke spellen zitten er in?

Pepernotenpad

Gebruik de dobbelsteen en figuurtjes om over het pad te bewegen. Dobbel om de beurt. De speler die als eerste het einde bereikt wint het spel. Kom je op een figuurtje? Dan is er een leuke opdracht voor je!

Schoorstenen en Ladders

Gebruik de dobbelsteen en figuurtjes om over het pad te bewegen. Dobbel om de beurt. De speler die als eerste het einde bereikt wint het spel. Als je met een figuurtje bij je ladder bent mag je naar boven en het pad daar vervolgen. Kom je bij een schoorsteen, dan val je naar beneden.

Cadeau Memo

Leg de 30 cadeau-fiches gedekt in het midden van alle spelers. Spelers spelen om de beurt. In je beurt draai je twee cadeaus om. Zijn ze hetzelfde? Dan mag je ze voor je neerleggen en krijg je nog een beurt. Zijn ze niet hetzelfde? Draai de cadeaus dan weer om en laat ze liggen. De speler met de meeste cadeaus wint!

Pakjes plakken

Leg de 30 cadeau fiches gedekt binnen handbereik. Pak vier cadeaus en leg deze open voor je neer. De rest blijft gedekt liggen. Pak een cadeau als start-cadeau en leg deze open in het midden van alle spelers Spelers spelen om de beurt. De eerste speler legt een van zijn cadeaus aan het start cadeau. Je mag alleen cadeaus aanleggen met dezelfde kleur strik.

WINNEN!

Wil jij dit spel de komende Sint periode ook spelen? Dat kan! Je kunt hem online kopen bij o.a. Bol.com of winnen door de onderstaande stappen te volgen:

• Volg mij op Instagram en/of Facebook

• Like het bericht op Instagram en/of Facebook

• Laat een reactie achter en tag 2 vrienden die de winactie niet mogen missen

• Extra win kans: Deel het bericht op je tijdlijn of in je stories

Facebook Comments

Share this post