Huis en inrichting sponsored stories

De Renovatie | Verven!

Gisteren keek ik weer even in ons huisje en eindelijk lijkt het er op dat er aan de voorkant een einde aan zit te komen. Eindelijk heb ik het idee dat het toch nog goed gaat komen haha! Binnenkort kunnen wij dus aan de voorkant van het huis gaan beginnen met het aankleden en eventueel verven van de woning.

Aron zijn kamer

De eerste kamer die wij kunnen gaan aanpakken is die van Aron. En in eerste instantie wilde wij een muur gaan verven in een kleurtje, maar wij kwamen tot de conclusie dat he handiger was om alles wit te laten verven. Er moet sowieso een muur helemaal geverfd worden aangezien er vochtschade is door een lekkage. En acht wit is ook wel praktisch als er een keer iets met de muur is. We kunnen zijn slaapkamer dan leuk gaan aankleden met decoratie en eigengemaakte dingen. Aron wil dolgraag een legokamer en dat gaat op deze manier natuurlijk lukken. Daarbij willen wij ook heel graag een bed maken voor hem van steigerhout. Hoe we dit precies gaan doen zijn we nog niet over uit, maar het gaat zeker mooi worden. Haha!

Alle kamers in huis zullen witte muren krijgen en de rest zullen wij gaan decoreren met leuke kleurrijke decoratie.

De badkamer

Ook de badkamer zal een van de ruimtes zijn die binnenkort klaar is. De badkamer is anders ingedeeld en wij hebben besloten de wc te verwijderen uit onze kleine badkamer. Ik kan niet wachten om ons nieuwe handdoeken karretje in de badkamer te zetten met nieuwe handdoeken. Onze oude handdoeken zijn namelijk echt af en de kleurtjes passen niet bij onze nieuwe badkamer haha! Wij gaan nu voor blauwe handdoeken en antraciet kleurige. Ik kan niet wachten om binnenkort de foto’s van onze badkamer te delen. Eindelijk een fatsoenlijke badkamer.

Eindelijk zie ik de renovatie positief in, ons huisje gaat mooi worden!

Meer lezen over de renovatie:

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Marije

    Heerlijk lijkt het me, een fris opgeknapt huis! Ben benieuwd naar het resultaat! Denk je niet dat je de extra wc gaat missen?

    08/10/2016 at 7:07 am
  • Leave a Reply