Huis en inrichting

De renovatie | Update

Inmiddels wonen wij alweer ruim 7 weken op het vakantie park en is de renovatie al 10 weken bezig. 1 week langer dus als de beloofde 9 weken. Niet erg, want het eindresultaat moet ook goed en mooi zijn, maar ik verlang wel echt naar mijn huisje. Helemaal nu ik zie dat hij elke dag een stukje mooier aan het worden is. Ons huisje, ons plekje!

Badkamer en wc 

2 weken geleden was mijn badkamer nog een bouwval en opeens een paar dagen later zat de gehele badkamer er in. De badkamer is onwijs mooi geworden en ik ben tevreden over de kleuren en de indeling. Nu nog op zoek naar een kastje waar wij de handdoeken in kunnen gaan bewaren, want in de gang waar voorheen de handdoeken lagen is het nu niet mogelijk meer. Er zit nu een 24 uurs regelaar in het huis en die heeft een koker aan de buitenkant van de badkamer muur. De muur waar de koker is geplaatst is trouwens ook al geverfd! De wc was tegelijk met de badkamer klaar alleen moet het kraantje nog bevestigd worden en dan is hij ook klaar. Ik moet nog opzoek naar een nieuw prullenbakje voor in de wc en een mandje voor mijn maandverband/tampons. Hiervoor had ik een metalen kistje alleen die is een beetje roestig en dat is natuurlijk zonde van de nieuwe wc.

img_2214

Keuken 

Toen ik zag dag de badkamer en wc klaar waren had ik verwacht dat de keuken nog wel een week kon duren. Dit bleek opeens heel snel te gaan en afgelopen dinsdag appte de buurman “Mooie keuken!”. Mooie keuken? dacht ik. Jip de keuken was binnen twee dagen gedaan. Zo fijn!! Ik ging dus woensdag direct mijn keuken bekijken en werd helemaal blij. Mooie witte tegels, witte kastjes en een houtlook blad. Ik kan niet wachten om te koken in mijn nieuwe keuken en foto’s te maken op het nieuwe blad.

img_2222

Daag steigers! 

En afgelopen vrijdag was ook de voorkant volledig klaar. De steigers werden zaterdag weg gehaald (nu de hekken nog en dan kan ik een foto maken) en de steigers staan nu aan de achterkant van het huis. Hier gaan ze binnenkort het dakkapel vervangen, de muren verder opbouwen en het dak natuurlijk vervangen. Daarna is het nog een kwestie van afwerken en dan kunnen we terug naar ons huis. Ik hoop echt dat dit niet lang meer duurt want ik ben moe en wil 3 december sinterklaas thuis vieren en 10 december Aron zijn verjaardag thuis vieren. Duimen jullie mee?

img_2135

Aron zijn kamer

Aron zijn kamer is inmiddels ook klaar. De muren zijn weer netjes geverfd, het plafond is netjes geverfd. Prima dus! Hij is heel blij, want nu hoeft hij niet meer verdrietig te zijn over zijn kapotte muur, aldus Aron. Nu moeten wij zelf nog nadenken hoe wij zijn kamer gaan indelen. Maar hier hebben we nog een paar weken voor, haha!

Nog even volhouden en dan mogen we terug. Hopelijk kan ik in de volgende blog vertellen dat wij weer naar huis mogen. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

11 Comments

 • Reply Marjon

  Badkamer en keuken zien er mooi uit. Grappig, wij krijgen een nieuwe keuken in ons huis dat we gekocht hebben. En we hebben ook zo’n houtlook gekozen.
  Ik duim dat alles op tijd klaar is!!

  08/11/2016 at 7:56 am
 • Reply Henny

  We duimen het is ook aan jullie te merken dat jullie moe zijn van het heen en weer gereis. Maar nog even en dan kun je rustig weer alles een plekje geven en kan Aron zijn feestje thuis houden. Hulp is er altijd .

  08/11/2016 at 8:20 am
 • Reply Simone

  Ik hoop het voor je mee. Ik kan me heel goed voorstellen dat je lekker naar huis toe wilt!

  08/11/2016 at 8:40 am
 • Reply Marijke

  Ik kan mij voorstellen dat je dolgraag weer in je eigen huis wil zijn. Je eigen plekje is zoveel waard. Nog even volhouden!

  08/11/2016 at 8:49 am
 • Reply Dagmar

  Wat gaat het toch een prachtig geheel worden, nog even volhouden topper! Bijna bijna bijna <3

  08/11/2016 at 11:09 am
 • Reply Anita

  Nog even doorbijten en je kan weer lekker naar huis! Het is mooi geworden 🙂

  08/11/2016 at 12:21 pm
 • Reply Vlijtig Liesje

  Het is niet niks zo’n verbouwing. Maar het ziet er goed uit vind ik!

  08/11/2016 at 4:35 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Ooow wat lief die Aron over zijn muur.

  08/11/2016 at 6:47 pm
 • Reply angelique

  Ah wat super zeg!

  08/11/2016 at 9:24 pm
 • Reply Gerdi

  Wat af is ziet er erg mooi uit! Hopelijk kunnen jullie snel naar jullie eigen huisje terug…

  10/11/2016 at 3:46 pm
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Renoveren… ik ken er wat van!

  Ziet er al wel super mooi uit hoor!

  12/11/2016 at 2:00 pm
 • Leave a Reply