Huis en inrichting

De renovatie | Ruilen van kamers?

Ik ben momenteel echt aan aftellen naar het moment waarop wij het verlossende telefoontje krijgen dat wij weer naar huis mogen en dat de renovatie erop zit. Eerst gaan wij nog even een weekendje naar centerparcs op uitnodiging en daarna mogen we hopelijk snel naar huis toe. Ondertussen zijn onze plannen alweer helemaal aangepast haha! Hoe? Dat lees je in dit blog. 

Kamers ruilen? 

Tijdens één van mijn nachtelijke wakker lig momenten bedacht ik mij dat het wel mooi zou kunnen zijn als ons bed op Sofie haar kamertje zou passen. De kans is alleen klein, omdat wij een bed van 1.80 bij 2.20 hebben.Wij besloten de boel op te gaan meten en kwamen er achter dat Sofie haar kamertje net 5 cm te klein is voor ons bed. Maar er was nog een oplossing. Sofie kan namelijk nog prima op haar kamertje, maar Aron heeft meer ruimte nodig. Aron zijn huidige kamer is ook iets groter dan die van Sofie en na wat meten past ons bed hier wel. Wij zullen dus van kamer gaan ruilen met Aron. Dit staat vast en gaan we ook echt doen. Zo krijgt hij meer nuttige ruimte om te kunnen spelen en kan hij ook echt zijn LEGO laten staan.

Nu kunnen we voor de kamers van Aron en ons weer opnieuw plannen gaan bedenken haha! Want onze nachtkastjes bijvoorbeeld, die passen niet. Hier moeten wij een creatieve oplossing voor bedenken. En we moeten natuurlijk een compleet nieuwe kamer bedenken voor Aron. Dit stukje laat ik aan Robert over, ik heb namelijk nog genoeg te met en voor Sofie haar kamer.

Van geel naar roze 

Oké, volg je mij al langer? Dan weet je dat ik al voor dat ik zwanger was van Sofie wist dat ik mijn babykamer met geel wilde hebben. Ik heb toen nooit een muur geel geverfd, omdat ik wist dat ik er spijt van ging krijgen. Maar tot op de dag van vandaag vind ik geel nog steeds onwijs leuk, maar niet voor een complete muur. Nee Sofie haar kamertje krijgt nu een oud roze muur en ik zal het zeker gaan aankleden met gele decoratie. Ik ben ook zo lekker veranderlijk op het moment.

Gaat de renovatie langer duren?

Gisteren ontving ik een e-mail van de dame die vanuit de woningbouw de renovatie regelt. En ik weet niet of ik heel erg blij ben met haar e-mail of dat ik er verdrietig van werd. Ze mailde dat ze momenteel per dag gaan bekijken wanneer het huis opgeleverd kan worden en dat ze geen vaste planning meer hebben. Ook is de kans aanwezig dat ze 1 december niet gaan redden als oplever datum. Dit is natuurlijk een beetje *** als het zo is. Ik had namelijk gehoopt dat wij 3 december thuis pakjesavond konden gaan vieren. De kans is natuurlijk aanwezig maar ik durf mij niet vast te leggen op dat moment, het kan namelijk ook zijn dat wij pas een week later terug verhuizen.

Dit weekend gaan we weer in ons thuishuis kijken hoe het ervoor staat en of wij al iets kunnen gaan. Laten we hopen dat het aftellen nu echt begonnen is en dit ons laatste weekend in dit vakantiehuisje is en dat wij na het ontspannen weekendje centerparcs kunnen ontspannen in ons eigen huisje. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Carmelina

  Nog even nog even nog even nog even…. oh meis! Ik snap dat het allemaal wel heel lang duurt nu en dan jullie thuis missen… maar echt echt echt nog even! En dan genieten van een heerlijk fris tochtloos nieuw huis! Ik ben zo benieuwd naar alles

  17/11/2016 at 7:18 am
 • Reply Gerdi

  Wachten duurt lang! Hopelijk kunnen jullie snel genieten van jullie mooie gerenoveerde huisje.. Tot die tijd heerlijk bedenken hoe je de kamers gaat inrichten!

  17/11/2016 at 10:15 am
 • Reply Jessica

  Ik hoop zo dat jullie af mogen gaan tellen! Nog eventjes!

  17/11/2016 at 9:49 pm
 • Leave a Reply