Huis en inrichting

(*) De renovatie | Nieuwe gordijnen

Inmiddels zijn de eerste twee weken van de renovatie voorbij en is ons huis steeds minder ons huis. De voorkant is er helemaal voor weg en het duur niet lang meer voordat ook ons dak van het huis zal gaan. Net als de dakkapellen van de badkamer en slaapkamer. Langzaam laat ik de chaos los en begin ik me voor te bereiden op het eindresultaat. Het eindresultaat waar wij zelf ook nog een stukje aan bij zullen dragen. 

Zo gaf ik al aan dat wij de slaapkamers van de kinderen een flinke upgrade gaan geven. En zullen wij ook de keuken helemaal gaan vernieuwen. Bijvoorbeeld met een toffe vloer die wij al bij de Gamma gespot hebben. Wel zo mooi als je al een nieuwe keuken krijgt toch? Daarnaast zullen wij her en der nog kleine klusjes gaan doen zodat het stapje voor stapje meer ons (ver)nieuw(d)e huisje gaat worden.

Nieuwe raamdecoratie

En dan moet er natuurlijk ook nog nieuwe raamdecoratie komen. Beneden kunnen wij de rolgordijnen en overgordijnen gewoon weer ophangen. Maar boven hebben wij alles nieuw nodig. Zelf zat ik al te kijken naar raamdecoratei van VELUX. Een merk die kwaliteit levert en ook nog eens in diverse kleuren en met diverse figuren te koop is. Daarnaast is het ook verduisterend te koop en dit is voor mij erg belangrijk voor raamdecoratie. Zonder verduistering slapen mijn kinderen namelijk niet, haha!

Nieuw bed

Naast nieuwe raamdecoratie ben ik ook op zoek naar nieuwe bedjes. Zo vind ik de bedjes van Stokke onwijs mooi, maar ook een bed van Petit Amelie staat op mijn verlanglijstje voor Sofie. Voor nu kan ze nog wel even in haar ledikant, maar ze begint steeds vaker klim bewegingen te maken. En ik ben bang dat ze opeens naast haar bedje staat. Aron was ook met 1,5 uit zijn ledikant dus ergens verwacht ik Sofie ook rond die tijd uit haar ledikant.

Stapje voor stapje naar ons (ver)nieuw(d)e huisje! 

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Sandra

  Oooooo… Wat lijkt mij dit een chaos! Maar is voor een goed doel!
  Succes nog even. 🙂

  Liefs XXX

  07/09/2016 at 2:36 pm
 • Reply Jolanda

  Dat lijkt me echt een poos afzien en veel werk om alles op te ruimen/verplaatsen. Maar wel heel leuk om nieuwe dingen uit te zoeken en een fijn vooruitzicht dat het huis straks vernieuwd is.

  07/09/2016 at 8:20 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Leuk hoor zo’n verbouwingsplanning. Leuke spulletjes uitzoeken is het leukste

  08/09/2016 at 9:18 am
 • Reply Lilian

  Altijd fijn om dan straks weer een fris huis te hebben. Ik ben heel benieuwd hoe het wordt!

  08/09/2016 at 11:14 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Gordijnen zijn best heel belangrijk. Bij mij duurde het daarom 3 jaar voordat ik er eindelijk wat vond…

  09/09/2016 at 10:45 am
 • Reply Gerdi

  Wat een gedoe zeg! Maar straks hebben jullie helemaal weer een mooi en fris huis!
  Hier gaan we er ook maar nadenken over wat voor peuterbedje we willen

  09/09/2016 at 12:21 pm
 • Leave a Reply