Persoonlijk

De renovatie | Nieuwe bedden?

Nog even en wij kunnen weer terug naar ons eigen huisje. Inmiddels begint het namelijk echt weer iets te worden. De voorkant is bijna klaar en ook de WC en badkamer komen op hun laatste punten. En zo langzamerhand kunnen wij gaan beginnen met het herinrichten van de voorkant van ons huis. En stiekem kan het mij nu niet snel genoeg gaan.

Aron zijn kamer

Aron krijgt van ons een lego kamer en daar moet wel wat aan gebeuren. We willen een aantal dingen zelf gaan maken, zoals mooie opbergplekken voor de LEGO, een handige kledingkast en misschien willen we zelf wel een bed maken. Maar ook hebben wij naar Boxsprings gekeken. Die hebben wij zelf al en het lijkt mij voor de kinderen ook wel erg lekker liggen. Daarnaast blijft zijn kamer helemaal wit en blijft het eigenlijk zoals het is. Wel zullen we dus nieuwe decoratie aanbrengen want zijn kamer had eigenlijk op dit moment niet echt een thema helaas. Hij wil eigenlijk van alles en daarom hebben wij besloten om het in een LEGO thema te doen waarbij hij alle thema’s naar wens kan toepassen op zijn kamer.

Ik wil ook een nieuw bed

Wij hebben een bed gekocht van onze bruidsschat en hij ligt echt prima hoor, maar ik werk heel graag vanuit bed. wij hadden gekeken naar Elektrische boxsprings, hoe chill is het om met mijn laptop in bed te kunnen liggen en de rugleuning omhoog te kunnen laten gaan.  Of wanneer wij televisie kijken in bed. Nu zitten we tegen de muur aan en dat is ook niet echt heel comfortabel.

Sofie haar kamer

En als laatste hebben we natuurlijk mini haar kamer nog. Sofie begint de laatste tijd te klimmen uit haar bed dus zullen wij over stappen naar een peuterbedje. Een bedje met wat meer vrijheid. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaat vinden of het echt verschil gaat maken en natuurlijk of ze gaat blijven liggen. Daarbij wilde ik met pastel kleurtjes gaan werken, maar het zal nu alleen met zacht rozen kleurtjes gaan worden. Iets minder druk en waarschijnlijk heel schattig!

JFJ

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply