sponsored stories

De renovatie | De badkamer

Inmiddels zijn we bijna 6 weken verder sinds wij ingetrokken zijn in ons vakantiehuisje. Vlak daarna hebben ze onze badkamer eruit gesloopt en ik had stiekem gehoopt dat de badkamer inmiddels klaar was geweest. Helaas is dit niet het geval en is onze badkamer op dit moment nog steeds een bouwval. De badkamer is een plek in ons huis waarvan ik er echt naar uit keek dat dit aangepakt werd. 

De indeling

Het is fijn dat wij bij ons huis nog wel wat inspraak hebben. Zo hebben we natuurlijk zelf de tegels uit mogen kiezen uit een bepaalde selectie en mochten we ook zelf de indeling bepalen. Helaas was de indeling die wij wilden hebben niet mogelijk en moesten wij ons plan een beetje aanpassen. Gelukkig is het uiteindelijk goedgekomen, tenminste dat hopen we. Op dit moment hebben we namelijk helemaal geen zich op het eind resultaat haha! We hebben getwijfeld of we een inloopdouche wilden hebben of een douchecabine, maar uiteindelijk besloten toch voor een inloopdouche van Maxaro te gaan en verder geen geld te investeren in een huurwoning.

shutterstock_290482964

Nieuwe handdoeken 

Stiekem vind ik het heel leuk om onze badkamer straks ook leuk aan te kleden. Eén van de dingen die ik dolgraag wil is nieuwe handdoeken. Onze handdoeken hebben we nu 6 jaren en ze worden echt minder. We hebben altijd Hema handdoeken en ik blijf fan van ze. Ik heb mooie donkerblauwe gezien wat waarschijnlijk heel mooi gaat lijken met onze grijze badkamer, al moet ik zeggen dat ik mint ook wel erg mooi vind. Daarnaast moeten we ook nog een nieuw prullenbakje en dat soort prulletjes voor in de badkamer.

Daag extra wc! 

Voor de mensen die wel eens in ons huis zijn geweest die weten dat het een klein hokje is. Wij hadden ook als enige in de straat een wc boven waardoor je geen ruimte overhield in de badkamer. Toen de renovatie werd besproken besloten Robert en ik direct dat van ons de wc er wel uit mocht. En gelukkig kon dit gerealiseerd worden. Dit scheelt al weer wat ruimte waar wij bijvoorbeeld een handdoeken kastje neer kunnen gaan zetten.

En nu? Nu hoop ik dat mijn badkamer snel klaar is. Ik kan niet wachten om straks het eindresultaat met jullie te delen.

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply