Persoonlijk

De Renovatie | Aron zijn kamer

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt wonen wij inmiddels weer in ons eigen huisje. Het is zo fijn om weer thuis te zijn. Maar klaar dat zijn we nog niet. De beneden verdieping is op de vloer na helemaal klaar, maar de bovenverdieping daar moeten wij nog aan beginnen. 

Als eerste willen wij Aron zijn kamer gaan aanpakken. Hij is namelijk diegene bij ons in huis die het meest boven is. Al zijn speelgoed staat daar en het moet gewoon een fijne plek zijn. Wij hebben dan ook besloten om van zijn kamer de grootste kamer te maken. Wij hebben dus geruild. Op zijn kamer heeft hij een mooie grijze muur die al geverfd is door de woningbouw. En verder is het puur kasten inruimen en dozen uitpakken. Daarna kan hij al lekker genieten van zijn kamer. Voor zijn kamer zijn we nog wel op zoek naar wat decoratie en tijdens mijn zoektocht kwam ik Pixers stickers tegen. Hier kun je een sticker maken met je eigen foto hoe tof is dat? Zo kan er voor Aron zijn LEGO kamer een toffe lego sticker gemaakt worden of we kiezen één van de kant en klare stickers met een LEGO afbeelding super leuk!

Zoals je hierboven kon lezen gaan wij zijn kamer geheel in style van LEGO maken. Het blijft qua kleuren neutraal, maar zijn slaapkamer krijg decoratie van LEGO. Helaas is hier weinig leuks van te koop dus zullen wij zelf aan de slag moeten. Niet erg, want op Pinterest staat genoeg inspiratie die wij kunnen gebruiken voor het maken van zijn slaapkamer. Daarnaast zal er een grote kast op zijn kamer komen te staan met allemaal lades. In deze lades kunnen wij gesorteerd zijn LEGO bewaren zodat het makkelijker zoeken is wanneer hij iets aan het bouwen is.

Dit weekend beginnen wij met zijn kamer en hopen hem dan snel af te hebben. Zodra hij af is zal ik hem natuurlijk delen op mijn blog! Hebben jullie ook een thema voor de kinderkamer? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Angelique

    ik ben ook bezig met een lego kamer voor mijn zoontje!

    13/12/2016 at 6:46 pm
  • Leave a Reply