25 weekjes
Comments (7)

Door het voelen van Aron kwam ik er achter 🙂

Vooral dat eerste punt, die onzekerheid … Daar heb je idd niks aan gemist!

Hmmm dat lijkt me dan ook weer niks. Je hebt toch wel wat tijd nodig om te wennen lijkt me. Maar he, meis, je hebt een prachtig mannetje daar. Dat is het belangrijkste toch?

Ahh ja er zitten wel wat positieve kantjes aan. Ik vond de onzekerheid in de eerste 12 weken verschrikkelijk, elke keer dacht ik het ergste. Nu denk ik wel eens, had je maar gewoon genoten je hebt tenslotte een gezond kindje nu. Maarja je kan niet in de toekomst kijken. Liefs

Interessant om te lezen 🙂 Mij lijkt het aan de ene kant ook wel heel erg gek dat je nog maar zo kort zwanger hoeft te zijn voordat je kindje komt. De meeste mensen hebben 8 maanden om zich mentaal voor te bereiden en alles te regelen en jij moest dit allemaal in zo’n korte tijd doen!

Wat leuk om te lezen. Inderdaad naast de ‘vervelende’ kant van opeens alles moeten regelen e.d. zitten er ook positieve kanten aan. Mooi dat je die ook ziet.. Toch gun ik je een volgende zwangerschap om wel 9 maanden je voor te kunnen bereiden en al die mijlpalen mee te maken! Hoe spannend ook, het is ook mooi.

Het blijft raar dat je het pas zo laat merkte dat je zwanger was, maar het komt idd vaker voor. Wel fijn dat je al die spanningen niet hebt mee gekregen weet inmiddels hoe het is.
En vele echo,s krijgen is wel leuk, ik krijg er ook veel maar dat is een hele andere reden natuurlijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP