Happy momlife

img_6755
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De natuur opruimen & Coleman Wagon Review

Vorig jaar in Denemarken kon je in de dierentuin een gratis bolderkar lenen. Ideaal voor een dagje slenteren in een dierentuin. Terwijl daar liepen zagen wij veel gezinnen met een bolderkar en zeiden wij tegen elkaar dat wij zo’n ding ook wel willen. Handig voor dagjes weg! Je neemt namelijk nogal wat spullen mee als je kleine kinderen hebt. Denk aan verzorgingspullen, eten, drinken snacks. En wat dacht je van de jassen die de hele dag aan en uit gaan?. Een bolderkar is dus super handig. Wij ontvingen de Coleman Wagon een inklapbare bolderkar.

De Coleman Wagon is mooi compact doordat je hem kunt inklappen. Uitgeklapt is hij 106 x 53 x 100 cm. Een mooie grote wagen dus. Fleur kon er tijdens het wandelen ook prima in liggen. De wagon bevat rubberen banden. Ze zijn goed stevig en een voordeel van deze banden is dat ze weinig ruimte in beslag nemen. De voorste willen bevatten een rem hiermee kun je hem vast zetten als je even pauze houdt bijvoorbeeld. De bolderkar heeft een draagkracht van 85 KG. ideaal dus om je kind in te laten rusten, maar ook om je tassen in te dumpen.

Ik vind het een hele fijne wagen om mee te lopen. De buggy gaat al lange tijd niet meer mee en staat hier haast te verstoffen. De bolderkar daar in tegen staat tegenwoordig standaard in de auto. Handig voor als wij even ergens willen wandelen. De Coleman Wagon is ook al mee geweest naar het strand. Alle tassen en picknick spullen konden redelijk zandvrij opgeborgen worden. Volgend jaar gaat hij ook mee naar de camping. Dan kunnen we hem meenemen als we gaan afwassen en als we de spullen in en uit de auto laden. En wat dacht je van tijdens een kinderfeestje? Dan kun je hem ook gebruiken. Als je bijvoorbeeld een speurtocht doet waarbij je allerlei attributen nodig hebt. Een wagen die je veelvoudig kunt gebruiken.

De natuur opruimen 

Maar wij hem echt voor gebruikt hebben is het opruimen van de natuur. Samen met de kinderen ging ik naar de speeltuin vlakbij ons huis. Hier spelen veel kinderen. Er ligt ook vaak veel rommel. Met een tang, een zak en handschoenen gingen wij aan de slag. Samen hebben wij de hele speeltuin schoongemaakt. Een kleine bijdrage die wij kunnen leveren aan het onderhouden van de natuur. Wij hebben onze kinderen geleerd om hun papiertjes en troepjes weer mee naar huis te nemen om het hier weg te gooien. De prullenbakken rondom de speeltuinen zitten vaak helemaal vol dus dan maar lekker mee naar huis. Door samen andermans rommel op te ruimen leerden ze nog meer hoe belangrijk het is. Ook heb ik ze wat beelden laten zien van dieren die verstrikt lagen in plastic items en vertelde ik ze dat plastic heel lang in de natuur blijven.

Wij zijn heel blij met de coleman wagon! Is er ook een minpunt? Ja! Wij vonden de trek/duw stang net iets te kort. Wij zijn allebei best lang en daarvoor mag hij wel wat langer zijn. Wil je de bolderkar ook aanschaffen? Hij is o.a. bij bol.com te koop nu voor maar €79,99 (normaal 99,99)! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Facebook Comments

Share this post