Happy momlife

shutterstock_1140021275
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste spelletjes voor oudejaarsavond

Nog even en dan is het oud & nieuw een leuke en meestal gezellige avond. Sinds 2 jaar is Aron ieder oud en nieuw wakker en moeten wij hem ook bezig houden. Ook onszelf moeten wij bezig houden, want tot middernacht wakker blijven is bij ons geen gewoonte meer. Ook is het natuurljk een leuk en gezellig moment om de spelletjes weer uit te de kasten te halen. Ik deel een overzicht met de leukste spelletjes voor oudejaarsavond.

30 seconds 

Dit spel vind ik echt geniaal! 30 seconds is leuk om te doen met vrienden en familie. Maar de junior variant is ook zeker leuk om te spelen met kinderen. 30 seconds is een echt partyspel die je kunt spelen met grote groepen. Je moet binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje omschrijven. Hoe meer je raadt hoe verder je op het speelbord mag. Wie bereikt als eerste de finish?

Twister 

Twister voor uren lachen, gieren, brullen! Laat de draaiwijzer draaien en roep de opdrachten. De spelers moeten het genoemde lichaamsdeel zo snel mogelijk naar de genoemde kleur stip verplaatsen. Als je met je knie of elleboog op de mat komt, of als je omvalt, ben je AF! De laatste speler die overblijft, wint Twister

Triviant

Het spel met wel 2400 vragen voor de hele familie. Trivial Pursuit Familie is een spel die je met alle leeftijden kunt spelen. Je kunt individueel spelen maar ook in teams. Dit leerzame spel boordevol speelpret is perfect voor een feestje en speciaal ontworpen voor families. Er zijn vragen in 6 categorieën; aardrijkskunde, entertainment, geschiedenis, sport en vrije tijd, kunt en literatuur en natuur en wetenschap. Je hebt natuurlijk ook een variant voor volwassene

Party & Co

Met Party & Co Family imiteer, teken, wring je je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Het leuke aan de Family variant is dat je opdrachten hebt voor kinderen en opdrachten voor volwassene. Het spel voor de hele familie.

Monopoly 

Wil je de hele avond vermaak? Dan is het ook erg leuk om monopoly weer eens uit de kast te halen. Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuw monopoly spel. Ze komen regelmatig met een nieuwe variant op de markt waaronder de valsspelers editie, die is echt heel erg leuk!

Wie ben ik 

Dit spel kun je spelen zonder dat je er een heel spel voor hoeft aan te schaffen. Gewoon simpel met post-it bijvoorbeeld. Je schrijft er een persoon op en door het stellen van vragen mag jij er achter komen wie jij op je voorhoofd heb geplakt. Je hebt voor kinderen een variant die je kunt kopen.

Facebook Comments

Share this post