Happy momlife

Pastel-Color-polaroid-frame-photo-collage-Instagram-Story
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste spelletjes om mee te nemen op vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee? Een heleboel spelletjes natuurlijk! Alle vakanties die er door het hele jaar gehouden worden gaan samen met het spelen van een spelletjes bij ons. Ik heb een grote buffetkast vol met spelletjes en er komt stiekem ieder jaar wel een nieuwe spelletje bij.

Een vakantie zonder spelletjes kennen wij dus niet. Als wij dit jaar weer gaan kamperen dan gaat er ook een grote doos met spelletjes mee. Handige spelletjes die even tussendoor kunt doen vooral. De kinderen hebben nu ook een leeftijd waarop ze alle spelletjes wel mee kunnen doen. Ik deel met jou de leukste spelletjes om mee te nemen op vakantie!

Dit is zo’n leuk spelletje om te spelen! Je krijgt allemaal kaartjes en je moet dan oordelen of het erger is dan wat je al hebt liggen of minder erg. Het is echt grappig, want zo zie je ook hoe de beleving van iedereen is. Je koopt hem hier!

Keer op Keer is denk ik wel mijn favoriete spelletje! Keer op Keer is een tactisch dobbelspel. Je hebt hem in meerdere varianten. Wij hebben keer op keer, keer op keer 2 en keer op keer kids.

Ik heb sinds kort ook twee tinytins in mijn tas zitten. Deze zijn van 999games en ze lanceren af en toe een variant. Ik ontdekte dit pas een tijdje geleden en heb diegene die er nu zijn beide gekocht. Ze kosten maar Є5,99 en ideaal om mee te nemen in je handtas als je uit eten gaat op vakantie bijvoorbeeld. Je hebt hem in de variant regenwormen en vlotte geesten.

Beverbende is echt mijn favoriete snelle spel! Ik speel hem super graag met de kinderen en dan het liefst de hele avond achter elkaar haha! Het is echt een spel waarbij je constant goed op je eigen kaarten moet letten en op die van je tegenstanders. Als je niet goed op let ben je de sjaak en kun je er haast wel vanuit gaan dat je gaat verliezen.

Ik ben ook groot fan van de IQ trainers van SmartGames. Deze spelletjes stop je ook gemakkelijk even in je tas als je ergens naar toe gaat of als je de kinderen even bezig wilt houden. Je hebt een heleboel verschillende varianten en alle leeftijden vinden de spelletjes leuk om te doen. Ze zijn ook nog eens goed betaalbaar.

En dan Dobble, als ik de kinderen vraag om een spelletje te pakken die we even kunnen meenemen dan komt altijd Dobble op tafel. Snap ik ook wel, want het is een leuk en snel spel (en ik ben er kei goed in).

Dit spel is inmiddels wel een golden oldie en in heel veel verschillende varianten te koop. Uno is een leuk spel om met 1 of meerdere tegenspelers te doen.

Facebook Comments

Share this post