Baby

De leukste luiertassen

Bij mijn eerste had ik een simpele luiertas van de kruidvat en bij mijn tweede kocht ik er eentje van het merk Pink Lining. Inmiddels is baby 3.0 onderweg en kriebelt het toch weer om een nieuwe luiertas in huis te halen. Ik weet nog niet of ik het überhaupt ga doen, maar ik deed alvast wat inspiratie op voor leuke luiertassen die je op dit moment kunt kopen. 

Waar moet een luiertas aan voldoen? (volgens mij) 

 • Ruimen binnenvak
 • Extra vakjes voor alles wat je mee moet nemen (haha)
 • Een vak speciaal voor de fles
 • Een vak waar mijn portemonnee in kan
 • Een sleutelkoord (handig voor iemand die altijd haar sleutels kwijt is)

Ik ben echt dol op de tassen van babymel ik vind het modeletje erg leuk en ook de kleurtjes die zijn vaak lekker neutraal. De eerste twee tassen zijn van dit merk en je koopt ze o.a. bij Prenatal. De derde tas van dit rijtje is van Ralph Boyer en ook te koop bij prenatal.

Streepjes! Ik ben er dol op, wie niet eigenlijk? haha! De eerste tas is het van het merk Baby Ono en is te koop bij mamaloesbabysjop. Dit vind ik eigenlijk wel de minst leuke van alle tassen die ik deel, maar streepjes haha! De middelste tas is van Skip Hop Duo en de tassen van dit merk zijn er allemaal erg leuk uit. Ook weer veel neutrale kleurtjes en bruin tinten. Ook heeft de tas lekker veel vakjes om spulletjes in op te bergen. De laatste tas van dit rijtje is van bannini en heeft een lekker neutraal kleurtje en streepjes. Hij zit er chique uit waardoor ik hem leuk vind.

En nu het rijtje met mijn favoriete luiertassen. Zoals je misschien wel weet heb ik een kinderwagen met roze en mint en ben ik dol op confetti. Tas één heeft confetti, maar past niet goed bij mijn kinderwagen. Wel vind ik hem echt onwijs mooi en heeft ie lekker veel vakjes. De middelste tas is mooi zacht roze, maar oogt heel klein waardoor ik niet weet of er genoeg ruimte in zit voor Sofie en baby 3.0. De laatste tas is mijn favoriet en hij is toevallig ook van Babymel haha! Hij heeft frisse kleurtjes en oogt lekker ruim voor 2 kindjes. Mocht ik er eentje aanschaffen dan ga ik voor de laatste luiertas. Deze drie tassen zijn te koop bij ikbenzomooi.nl.

Nu ben ik benieuwd, wat voor luiertas heb jij? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Nicole

  Ik heb er eentje van Banini, alleen dan de coffee kleur!

  30/05/2017 at 8:19 am
 • Reply Liset

  Wat is het toch alweer lang geleden als ik terugdenk aan een luiertas ;). Ik ben zo blij dat ik er vanaf ben, haha. Een heel gesleep was het altijd. Maar ik vond het toen wel fijn om zo’n ding te hebben, want je kon er zoveel in kwijt! Altijd handig voor al die spulletjes die je mee moet nemen. Ik vind de eerste drie erg leuk!

  30/05/2017 at 8:20 am
 • Reply Naomi

  Ik had een storksak (peperduur) maar zeker waard! En t is nu mn allerdaagse tas dus geen verspilling geweest. En ik heb hem via MP gekocht

  30/05/2017 at 8:51 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik val voor de mooie leren tas, derde van links bovenaan. Die kan ook prima ‘gewoon’!

  30/05/2017 at 10:56 am
 • Reply Josine

  Ik heb een goede rugtas gekocht dit keer. En zo’n vakjesverdeler er in. Ik vind een rugtas met draagzak/draagdoek veel makkelijker dan een schoudertas er zijn ook speciale luierrugtassen

  30/05/2017 at 11:44 am
 • Reply Marije

  Ik had een tas van SkipHop, maar die bleek te klein voor alle spullen die ik meezeulde voor mijn spuugbaby. Inmiddels heb ik naar volle tevredenheid een luiertas van Cowboysbag. Heel fijn ding!

  30/05/2017 at 12:02 pm
 • Reply M.

  Om eerlijk te zijn vind ik het kopen van zo’n ‘luiertas’ jammer van de centen. Ik had altijd gewoon een cowboysbag. Gewoon een ‘standaard’ tas die ik voor de zwangerschap al gebruikte en nu ook nog nu mijn meisje al 8 jaar oud is. Deze tas zorgde er ook voor dat mijn man er zonder problemen ook mee durfde te lopen;). Als ik nu zou mogen kiezen dan zou ik absoluut gaan voor de tas van MYOMY ..My Paper Bag Baby. Wat een prachtige tas is dat. Ben dol op dit merk. De tas is prijzig maar qua kwaliteit is deze tas dat bedrag dubben en dwars waard en je kunt deze tas zowel voor als ver na je zwangerschap en babytijd gebruiken!

  30/05/2017 at 12:04 pm
 • Reply Fleur

  Ik had een mooie dure leren tas, die ik later nog zou kunnen blijven gebruiken als werktas maar ik hem zo zat, dat ik hem nooit meer heb gebruikt

  31/05/2017 at 4:57 am
 • Leave a Reply