Comments (8)

Ik heb er eentje van Banini, alleen dan de coffee kleur!

Wat is het toch alweer lang geleden als ik terugdenk aan een luiertas ;). Ik ben zo blij dat ik er vanaf ben, haha. Een heel gesleep was het altijd. Maar ik vond het toen wel fijn om zo’n ding te hebben, want je kon er zoveel in kwijt! Altijd handig voor al die spulletjes die je mee moet nemen. Ik vind de eerste drie erg leuk!

Ik had een storksak (peperduur) maar zeker waard! En t is nu mn allerdaagse tas dus geen verspilling geweest. En ik heb hem via MP gekocht

Ik val voor de mooie leren tas, derde van links bovenaan. Die kan ook prima ‘gewoon’!

Ik heb een goede rugtas gekocht dit keer. En zo’n vakjesverdeler er in. Ik vind een rugtas met draagzak/draagdoek veel makkelijker dan een schoudertas er zijn ook speciale luierrugtassen

Ik had een tas van SkipHop, maar die bleek te klein voor alle spullen die ik meezeulde voor mijn spuugbaby. Inmiddels heb ik naar volle tevredenheid een luiertas van Cowboysbag. Heel fijn ding!

Om eerlijk te zijn vind ik het kopen van zo’n ‘luiertas’ jammer van de centen. Ik had altijd gewoon een cowboysbag. Gewoon een ‘standaard’ tas die ik voor de zwangerschap al gebruikte en nu ook nog nu mijn meisje al 8 jaar oud is. Deze tas zorgde er ook voor dat mijn man er zonder problemen ook mee durfde te lopen;). Als ik nu zou mogen kiezen dan zou ik absoluut gaan voor de tas van MYOMY ..My Paper Bag Baby. Wat een prachtige tas is dat. Ben dol op dit merk. De tas is prijzig maar qua kwaliteit is deze tas dat bedrag dubben en dwars waard en je kunt deze tas zowel voor als ver na je zwangerschap en babytijd gebruiken!

Ik had een mooie dure leren tas, die ik later nog zou kunnen blijven gebruiken als werktas maar ik hem zo zat, dat ik hem nooit meer heb gebruikt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP