Happy momlife

De leukste luiertassen
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste luiertassen

Bij mijn eerste had ik een simpele luiertas van de kruidvat en bij mijn tweede kocht ik er eentje van het merk Pink Lining. Inmiddels is baby 3.0 onderweg en kriebelt het toch weer om een nieuwe luiertas in huis te halen. Ik weet nog niet of ik het überhaupt ga doen, maar ik deed alvast wat inspiratie op voor leuke luiertassen die je op dit moment kunt kopen. 

Waar moet een luiertas aan voldoen? (volgens mij) 

  • Ruimen binnenvak
  • Extra vakjes voor alles wat je mee moet nemen (haha)
  • Een vak speciaal voor de fles
  • Een vak waar mijn portemonnee in kan
  • Een sleutelkoord (handig voor iemand die altijd haar sleutels kwijt is)

Ik ben echt dol op de tassen van babymel ik vind het modeletje erg leuk en ook de kleurtjes die zijn vaak lekker neutraal. De eerste twee tassen zijn van dit merk en je koopt ze o.a. bij Prenatal. De derde tas van dit rijtje is van Ralph Boyer en ook te koop bij prenatal.

Streepjes! Ik ben er dol op, wie niet eigenlijk? haha! De eerste tas is het van het merk Baby Ono en is te koop bij mamaloesbabysjop. Dit vind ik eigenlijk wel de minst leuke van alle tassen die ik deel, maar streepjes haha! De middelste tas is van Skip Hop Duo en de tassen van dit merk zijn er allemaal erg leuk uit. Ook weer veel neutrale kleurtjes en bruin tinten. Ook heeft de tas lekker veel vakjes om spulletjes in op te bergen. De laatste tas van dit rijtje is van bannini en heeft een lekker neutraal kleurtje en streepjes. Hij zit er chique uit waardoor ik hem leuk vind.

En nu het rijtje met mijn favoriete luiertassen. Zoals je misschien wel weet heb ik een kinderwagen met roze en mint en ben ik dol op confetti. Tas één heeft confetti, maar past niet goed bij mijn kinderwagen. Wel vind ik hem echt onwijs mooi en heeft ie lekker veel vakjes. De middelste tas is mooi zacht roze, maar oogt heel klein waardoor ik niet weet of er genoeg ruimte in zit voor Sofie en baby 3.0. De laatste tas is mijn favoriet en hij is toevallig ook van Babymel haha! Hij heeft frisse kleurtjes en oogt lekker ruim voor 2 kindjes. Mocht ik er eentje aanschaffen dan ga ik voor de laatste luiertas. Deze drie tassen zijn te koop bij ikbenzomooi.nl.

Nu ben ik benieuwd, wat voor luiertas heb jij? 

 

Facebook Comments

Share this post