Happy momlife

shutterstock_530506156
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste kerstfilms voor kinderen op Netflix

De kerstdagen staan voor de deur en de komende tijd zal voor veel gezinnen nog knusser zijn dan de voorgaande jaren. Ook hier is de kerst anders. We zullen onze ouders zien tijdens de feestdagen, maar verdeeld over 4 dagen. Waarbij wij twee hele kerstdagen voor ons zelf hebben. Twee kerstdagen om samen films te kijken en spelletjes te spelen. Ik heb de leukste kerstfilms van Netflix verzameld in een handig overzicht.

Kerst met toet toet cory carson 

Een bekend ogende vreemdeling met geheugenverlies valt binnen. Cory helpt hem zodat hij zich de magie van kerst herinnert en het feest voor iedereen wordt gered. 

Might Express: Een machtige kerstmis

De Mighty Express verwelkomt een nieuwe trein en racet door een sneeuwstorm om cadeaus van de kerstman te bezorgen en kerstmis te redden voor alle kinderen in sporendorp. 

Super monsters hulp voor de kerstman 

De kerstman heeft dringen hulp nodig om alle cadeaus op tijd te bezorgen. De Super Monsters helpen hem een handje met een beetje monstermagie. 

The Christmas Chronicles 1 

NAdat een broer en zus per ongeluk de slee van de kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een kerstman die zegt waar het op staat. 

The Christmas Chronicles 2 

Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de noordpool waar een ondeugende elf kerstmis wil dwarsbomen. 

The polar Express

In deze hartelijk film wordt het geloof van een jongen in de kerstgeest weer nieuw leven ingeblazen als hij op kerstavond met een trein op de noordpool terecht komt. 

Een buitenaardse kerst 

Een jonge elf denkt dat een kleine alien een kerstkado is, maar weet niet dat haar nieuwe pop de zwaartekracht van de aarde wil vernietigen en alle cadeautjes wil stelen. 

Jingle Jangle

Jaren nadat zijn leerling hem heeft verraden, krijgt een ooit opgewekte speelgoedmaker nieuwe hoop wanneer zijn lieve, nieuwsgierige kleindochter in zijn leven komt. 

The Grinch stole christmas

De grinch besluit kerst in het dorpje van de Wie’s te verpesten maar de vriendelijkheid van kleine Cindy Lou Who en haar familie doen zijn hart smelten. 

Super Monsters redden kerstmis 

Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de kerstman te vinden en kerstmis te redden. 

Arthus Christmas 

De kerstman laat het over aan zijn zoon Arthur om in zijn geheime speelgoedfabriek een megabelangrijke kerstmissie uit te voeren. 

Kerst met Henk en de vuilniswagen

Als de kerstman op kerstavond een noodlanding maakt op het autokerkhof, helpen Henk, Vuilniswagen en de dierenvrienden om het kerstfeest voor iedereen te redden. 

Puppy Star Kerst 

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team kerst wil verpesten. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden. 

Angela’s Christmas Wish

Haar vader werkt ver weg, in Australië. De vastberaden Angela heeft een plan en een grote wens om haar familie voor de feestdagen weer bijeen te brengen. 

Angela’s Christmas

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt. 

Klaus 

Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft. 

Spirit samen vrij – Kerst Spirit 

Lucky en haar vrienden proberen op tijd thuis te zijn voor kerst wanneer een vallende rots en een zware sneeuwstorm hun reisplannen in de war gooien. 

Prettige feestdagen Madagascar 

Heel madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema’s als Valentijnsdag en Kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen. 

Vrij teugels – Kerstgeschenk

Bright fiels bereidt zich voor op het Maretak-bal. Kapotte kerstversiering leidt Zoe naar een familiegeheim. Gaby overgeleverd aan nieuwe bazin Mia.

Draken reddingsrijders – Feestdagen in Huttsgloren

De eerste sneeuwval luidt Odinmis in, het Vikingfeest der schenkingen. Door zwaar weer dreigt de traditie niet door te gaan, tenzij de Reddingsrijders in actie komen.

48 christmas wishes

Wanneer de brieven aan de kerstman uit een stadje per ongeluk in rook op gaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen. 

Familie Claus 

Jules houdt niet van kerst. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt hij de magische tradities van zijn familie en beseft hij dat alleen hij kerstmis kan redden. 

Chico bonbon en de beste blunderbessendag 

Het klusteam bedenkt een plan om bij elk huis Blunderbessencakejes te bezorgen voordat iedereen wakker wordt en zo een ramp tijdens de feestdagen te voorkomen. 

Bobs Broken Sleigh

Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman, maar als hij ver van huis neerstort, helpen drie rare wezens hem terug te keren naar de noorpool.

 

Facebook Comments

Share this post