Happy momlife

shutterstock_1232876509
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste kerstfilms op Netflix (2018) | Advent of Joy

De afgelopen jaren heb ik elk jaar een overzicht gemaakt van de leukste kerstfilms op netflix. Ik heb dan ook een dit jaar mijn taak weer erg serieus genomen en alle kerstfillms op Netflix inmiddels gezien. Sommige had ik natuurlijk vorig jaar al gezien, maar niet allemaal. Dit jaar wil ik aan de hand van ☃ sneeuwpoppen aangeven of de film volgens mij echt de moeite waar is om te bekijken. Mocht je dus nog wat inspiratie zoeken dan vind je hier mijn musthave kerstfilms, maar ook de minder leuke. Vijf is de max en 1 tja daar moet je zelf maar over oordelen. 

 • The holiday calander 

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde. 

 • Christmas with a view

Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen. Zullen hun paden elkaar voortdurend kruisen, zal hun gedeelde passie voor koken hen samenbrengen of zullen ze door geheimen uit elkaar worden gehouden? 

 • A wish for christmas

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen. 

 • You can’t fight christmas 

Leslie Major is een opgewekte interieurontwerpster en de grootste fan van Kerstmis ooit. Haar grootste taak elk jaar is het versieren van de lobby van het beroemde Chesterton Hotel. Terwijl ze op een ladder staat om de boom te versieren, valt ze in de armen van Edmund James – de kleinzoon van de eigenaar JJ James. Edmund is een zakenman en vindt Kerstmis oppervlakkig en lichtzinnig. Maar er is iets met hem. Edmund en zijn zakenpartner Millicent hebben plannen voor het hotel, waaronder het beëindigen van de kersttraditie in The Chesterton. Leslie probeert hem op andere gedachten te brengen en ook dat hij van haar begint te houden. 

 • The spirit of christmas

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen. 

 • Christmas wedding planner 

Weddingplanner Kelsey Wilson staat op het punt haar grote doorbraak te beleven als ze wordt gevraagd om de overdadige en exclusieve bruiloft van haar geliefde nichtje te organiseren. Alles loopt op rolletjes, totdat de knappe Connor McClane, een privédetective, opdaagt en Kelsey’s wereld op zijn kop zet. Connor is door een onbekende ingehuurd om de voorbereidingen voor de bruiloft te verstoren. Daar slaagt hij in, maar hij weet ook het hart van Kelsey te winnen. 

 • Merry Kissmas

Terwijl haar relatie in een dip zit, komt Kayla vast te zitten in een lift met de charmante Dustin. De vonken spatten er van af, maar nadien probeert haar vriend de brokken weer te lijmen. Kayla weet niet wat ze moet doen: haar relatie redden of een nieuwe liefde een kans geven. 

 • A chrstimas prince

Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag. 

 • Every christmas has a story 

Kate Harper is een populair journaliste en verslaggeefster. Ze houdt van haar werk, maar heeft een hekel aan Kerstmis. Kate maakt dit bekend tijdens een uitzending, met het gevolg dat haar baas haar naar een speciaal resort stuurt. Het is de bedoeling dat Kate er leert het kerstfeest weer te waarderen. Kate verneemt dat Jack haar zal vergezellen. Hij is haar collega en tevens ex-vriend. Kate ziet nu nóg meer op tegen de trip. 

 • Holidaze 

Melody is tevreden dat ze feestdagen door zal gaan brengen met haar vriendinnen. Ze staat echter voor een onaangename verrassing. Haar baas stuurt haar naar haar geboortedorp om de onwillige bewoners te overtuigen zodat het bedrijf waar ze werkt er een nieuwe winkel kan bouwen. Ze is nu gedwongen de band tussen haar familie en jeugdliefde Carter terug te vinden. Haar opdracht is niet simpel aangezien iedereen fel tegen het idee is. Voordat ze kans krijgt ze te overtuigen raakt ze bewusteloos, waarna ze wakker wordt in een alternatief universum waar ze nooit van huis is weggegaan en getrouwd is met haar jeugdliefde Carter. 

 • Jingle all the way 

Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z’n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt. 

 • A dogwalkers christmas tale

De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever. Gaat dit haar lukken? 

 • Christmas inheritance

Op een dag overlijdt de vermogende vader van Ellen Langford. Haar vader was eigenaar van een cadeaubedrijf, maar voordat ze de nalatenschap in handen krijgt, moet ze een speciale kerstkaart afgeven bij zijn voormalige zakenpartner. Ze besluit daar heen te gaan, maar ze strandt echter vanwege een sneeuwstorm in een lokale kroeg. Daar leert ze meer over romantiek en de echte betekenis van kerst. 

 • Miracle on 34th street

Kris Kringle wordt door Cole’s warenhuis ingehuurd als kerstman voor het kerstseizoen. Een gewetenloze schurkerige rivaal van Cole’s stelt alles in het werk om het zo belangrijke en rijke warenhuis over te nemen. Daarnaast probeert hij ook Kris in diskrediet te brengen. 

 • I’ll be home for christmas

Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Haar plannen vallen in duigen als haar vader, een norse gepensioneerde politieagent, ‘zomaar’ langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden. 

 • Angels in the snow

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen. ☃ 

 • How sarah got her wings

Net voor kerst heeft Sarah Fitzpatrick een zwaar ongeval. Wanneer ze voor de hemelpoort staat, is ze geschokt wanneer haar naam niet op de lijst staat van de personen die binnen mogen. Sarah krijgt de kans om terug te keren naar de aarde en daar een goede daad te verrichten. Met nog twaalf dagen te gaan tot Kerstmis probeert Sarah er alles aan te doen om haar plekje in de hemel te verzekeren. 

 • Deck the halls

Holly Hall (Gabrielle Carteris) is recentelijk weduwe geworden en besluit om met haar zoon Ben (Josh Hayden) in haar ouderlijk huis te trekken. Daar neemt ze de positie van financieel hoofd in bij het speelgoedbedrijf van haar vader. Ze ontdekt dat de marketingconsultant van het bedrijf, Nick Saint James (Steve Bacic), ook haar buurman is. Zowel op het werk als thuis wordt Holly gek gemaakt door Nick en zijn gedrag. Ben is er echter van overtuigd dat Nick de kerstman is. 

 • Office christmas party

n ‘Office Christmas Party’ dreigt de CEO van een familiebedrijf de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega’s bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiële klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Het feest loopt al snel uit de hand. 

 • The princes switch

Een hertogin en een burger ruilen van plek als ze erachter komen dat ze bijna identiek aan elkaar zijn. De zaken worden alleen wat lastig wanneer ze beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit. 

 • Christmas in the wild

Nadat haar man haar heeft verlaten, gaat een elegante vrouw uit New York alleen op een Afrikaanse safari en vindt een nieuw levensdoel. Welk doel? Daarvoor je toch echt de film kijken. ☃ 

 • A christmas prince – The royal wedding

Een jaar nadat Richard met Ambers hulp de troon besteeg, is ze terug in Aldovenië voor hun bruiloft. Maar haar eenvoudige smaak past niet bij het Koninklijke protocol? Hoe zal dit aflopen? ☃ 

 • 48 christmas wishes

Twee kleine elven raken veel brieven kwijt die bestemd zijn voor de Kerstman. Ze zijn allemaal geschreven door de bewoners van één stad. Het is nu aan het tweetal alle brieven te vinden, en deze op tijd te bezorgen bij de Kerstman. De twee vinden het echter wel lastig om zich aan te passen aan het stadsleven. 

 • The Christmas Chronicles

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur. ☃ 

 • Puppy star christmas

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. De Kerstman wordt ontvoerd. De kerstsfeer is ver te zoeken. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden. Kunnen de pups al zingend weer vrede op aarde brengen? Een leuke film om met de kinderen te kijken ☃ 

 • Angela’s Christmas

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt. Een film voor jong en oud!  ☃ 

Facebook Comments

Share this post