Happy momlife

img_1603
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste kerst commercials 2019 || Advent of Joy

Wat hoort er allemaal bij kerst? En wanneer heb je echt door dat kerst is begonnen? De kerst periode is voor mij al vroeg begonnen, maar ik weet dat het dichtbij komt als de coca cola reclame op televisie komt. Als die voorbij komt dan is het echt bijna kerst. Maar naast de coca cola reclame zijn er nog meer reclames die mij een warm kerstgevoel geven. Zo vind ik die van de Jumbo ook altijd erg leuk en de kerst reclame van de Intratuin is dit jaar mijn favoriet denk ik!

In Nederland worden de nieuwe commercials gelanceerd zodra Sinterklaas het land uit is. Gisteren dus! De reclames geven een gevoel van geborgenheid en genegenheid. Ze bespelen slim de emoties van de innerlijke mens. Het slim bespelen van gevoelens in commercials is overgewaaid uit Groot-Brittannië. Daar trekken de reclamemakers van de grote warenhuizen al jarenlang alles uit de kast om van de jaarlijkse kerstcommercials echte tranentrekkers te maken. Dat feest begint al in november, want daar hebben ze geen last van Sinterklaas en zijn Pieten. Het begon 50 jaren geleden allemaal met de kerst commercials van Coca Cola en dit blijven wat mij betreft altijd de mooiste.

Coca cola 

JUMBO

PLUS 

Intratuin 

Lidl 

Kruidvat 

COOP 

SkyRadio 

Pandora 

Albert Heijn 

Bol.com 

DisneyLand Parijs 

Ik ben benieuwd. Welke kerst commercial is jouw favoriet? 

Facebook Comments

Share this post